Διεθνείς Φοιτητές

Το Intercollege φιλοξενεί φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, καλωσορίζοντας πληθώρα φοιτητών κάθε χρόνο.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους διεθνείς μας φοιτητές να ενσωματωθούν στο νέο τους ακαδημαϊκό περιβάλλον έτσι ώστε η μετάβασή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Πληροφορίες Σχετικά Με τη Θεώρηση Εισόδου

Οι διεθνείς φοιτητές που προτίθενται να σπουδάσουν στο Intercollege πρέπει να γνωρίζουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση θεώρησης εισόδου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβασή τους στο νέο τους ακαδημαϊκό περιβάλλον. Η απόκτηση της κατάλληλης θεώρησης εισόδου είναι ένα ουσιαστικό βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Πριν την Άφιξη

Πριν από το ταξίδι σας στην Κύπρο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και έχετε εξασφαλίσει όλα τα προαπαιτούμενα έγγραφα.

Με την Άφιξή σας

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές, όταν φτάνουν στην Κύπρο, θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Intercollege και της αρμόδιας αρχής Μετανάστευσης, ώστε να μπορέσουν να εγγραφούν στα μαθήματα και να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα.

Λίγα λόγια για την Κύπρο

Η Κύπρος βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της Μεσογείου, στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, και από τα αρχαία χρόνια αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά από γεωπολιτικής άποψης σημεία στην ευρύτερη περιοχή. Η βασική Ελληνική κληρονομιά εμπλουτίζεται από τις επιδράσεις Αιγυπτίων και Ρωμαίων, του Ελληνικού Βυζαντίου, των Φράγκων και των Σταυροφόρων αλλά και των Οθωμανών, πολιτισμοί οι οποίοι έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα που ο σύγχρονος επισκέπτης μπορεί να δει και να θαυμάσει ακόμη και σήμερα.