Τεχνικά Εργαστήρια

Οι τεχνικές μας εγκαταστάσεις παρέχουν μια ισχυρή πλατφόρμα για τους φοιτητές που ακολουθούν σπουδές σε αυτοκινητικές και μηχανικές ειδικότητες. Εξοπλισμένα με τα τελευταία μηχανήματα και εργαλεία, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για τους φοιτητές να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις και να ακονίσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες. Από τη διάγνωση αυτοκινήτων έως τις μηχανικές επισκευές, οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών πρακτικών. Αυτή η πρακτική προσέγγιση στην εκμάθηση διασφαλίζει ότι οι φοιτητές μας είναι καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις των αυτοκινητικών και μηχανικών βιομηχανιών.

Spotlight των Προγραμμάτων Μας

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Βυθιστικές εμπειρίες μάθησης μέσω πρακτικής εφαρμογής

Τεχνολογία πρωτοπορίας και ειδικοί πόροι

Πρακτική εφαρμογή της ακαδημαϊκής γνώσης

Υπερσύγχρονα Τεχνικά Εργαστήρια

Loading...

Εργαστήρια Αυτοκινήτων

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια αυτοκινήτων μας, οι μαθητές συμμετέχουν σε εμπειρίες μάθησης που τους βυθίζουν στον κόσμο της μηχανικής αυτοκινήτων. Εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένους πόρους, αυτά τα εργαστήρια παρέχουν πρακτική εκπαίδευση σε τομείς όπως η απόδοση του κινητήρα, τα ηλεκτρικά συστήματα και τη διαγνωστική εξέταση.

Εργαστήρια Τεχνικών Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια των τεχνικών μηχανικών εγκαταστάσεων, οι φοιτητές συμμετέχουν σε εμπειρίες μάθησης που τους δείχνους τον κόσμο της υδραυλικής, της ψύξης, της θέρμανσης, του κλιματισμού και του εξαερισμού. Εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένα μηχανήματα, τα εργαστήρια παρέχουν πρακτική εκπαίδευση σε τομείς όπως κλιματισμός και ψύξη, υδραυλικές εγκαταστάσεις (κρύο και ζεστό νερό), αποχέτευση και άρδευση, πυρόσβεση, πισίνες, διάφορα είδη κεντρικής θέρμανσης και μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με διαφορετικούς τύπους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως ηλιακά θερμικά, γεωθερμικά και φωτοβολταϊκά.