Φοιτητική Υποστήριξη

Στο Intercollege, η δέσμευσή μας υπερβαίνει την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ακράδαντα σε μια προσέγγιση εστιασμένη στον φοιτητή, εξασφαλίζοντας ότι έχετε τα εργαλεία, τους πόρους και την υποστήριξη που απαιτούνται για να επιτύχετε κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής σας πορείας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς που βοηθάει τους φοιτητές να αναπτυχθούν προσωπικά, ακαδημαϊκά και επαγγελματικά. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει, προσφέροντας υποστήριξη σε κάθε βήμα για να εξασφαλίσει την επιτυχία σας εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης μας.

Συμβουλευτική

Στο Intercollege, κατανοούμε ότι οι φοιτητές μπορεί να αντιμετωπίσουν προσωπικές ή συναισθηματικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τους ταξιδιού. Γι’ αυτό έχουμε το Γραφείο Φοιτητών Υποθέσεων που παρέχει πρόσβαση σε επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η ομάδα Συμβούλων και Ψυχολόγων του Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ) δεσμεύεται να υποστηρίζει και να καθοδηγεί τους μαθητές στις δυσκολίες τους, προσφέροντας εμπιστευτική βοήθεια.

Είτε αντιμετωπίζετε ακαδημαϊκά θέματα είτε προσωπικές προκλήσεις, οι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να ακούσουν, να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σας και να παρέχουν επαγγελματικές γνώσεις και συμβουλές. Πιστεύουμε στην ολιστική ανάπτυξη των σπουδαστών και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να βελτιώσετε τη συνολική σας ευημερία. Αναγνωρίζουμε ότι μερικές φορές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε μπορεί να μην σχετίζονται άμεσα με ακαδημαϊκά θέματα και οι σύμβουλοί μας έχουν τα εφόδια για να σας βοηθήσουν σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Υποτροφίες και οικονομική βοήθεια

Στο Intercollege, πιστεύουμε ότι η ποιοτική εκπαίδευση μπορεί να είναι προσιτή σε όλους τους σπουδαστές που αξίζουν. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από υποτροφίες και επιλογές οικονομικής βοήθειας για να υποστηρίξουμε τους φοιτητές μας στις ακαδημαϊκές τους αναζητήσεις.

Οι υποτροφίες μας απονέμονται με βάση διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών επιδόσεων, των κοινωνικών συνθηκών και των οικονομικών αναγκών. Κατανοούμε ότι κάθε σπουδαστής αντιμετωπίζει διαφορετικές συνθήκες και προσπαθούμε να παρέχουμε ευκαιρίες σε σπουδαστές από όλα τα υπόβαθρα ώστε να επιδιώξουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Συνεργαζόμαστε τόσο με δημόσια όσο και με ιδιωτικά σχολεία στην Κύπρο, διασφαλίζοντας ότι οι υποτροφίες μας είναι διαθέσιμες σε μαθητές σε όλη τη χώρα. Είτε είστε σπουδαστής με υψηλές επιδόσεις είτε χρειάζεστε οικονομική βοήθεια, σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τις υποτροφίες που προσφέρονται στο Intercollege.

Διαμονή

Στο Intercollege, κατανοούμε ότι η εύρεση κατάλληλης στέγασης είναι μια ουσιαστική πτυχή της φοιτητικής εμπειρίας. Γι’ αυτό το Γραφείο Φοιτητών Υποθέσεων είναι αφοσιωμένο στην παροχή καθοδήγησης και υποστήριξης τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους φοιτητές στην αναζήτηση καταλύματος.

UNIC Residences

Σύγχρονη Φοιτητική Διαμονή

Ζήστε την επιτομή της σύγχρονης φοιτητικής διαμονής στις επίσημες φοιτητικές μας εστίες. Αποτελούμενες από τρία ξεχωριστά συγκροτήματα – SIX, U, και TRIANGLE – αυτές οι εστίες είναι γνωστές ως μερικές από τις πιο αξιόλογες φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη.

Οι εστίες βρίσκονται στην αριστοκρατική γειτονιά της Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία, μέσα στην πολυσύχναστη αστική πανεπιστημιούπολη του UNIC. Με περισσότερα από 70 εστιατόρια, καφετέριες, παμπ και μπαρ σε μικρή απόσταση με τα πόδια, οι φοιτητές έχουν άφθονες επιλογές για φαγητό, διασκέδαση και αναψυχή στο κατώφλι τους.

Οι εστίες του UNIC προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, συμπεριλαμβανομένων έξι εστιατορίων και καφέ, ενός αποκλειστικού μπαρ και lounge στον τελευταίο όροφο, γυμναστήρια, αίθουσες τηλεόρασης, χώρους παιχνιδιών και πολλά άλλα. Βιώστε μια ακμάζουσα κοινότητα που συνδυάζει ευκολία, άνεση και μια ζωντανή κοινωνική ζωή.

Μακροχρόνια διαμονή

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε σπουδαστής έχει ξεχωριστές προτιμήσεις και απαιτήσεις όσον αφορά στη διαμονή. Το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων μας δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας και στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις παρέχει εξατομικευμένη βοήθεια, καθοδηγώντας τους φοιτητές στη διαδικασία εύρεσης κατάλληλης και βολικής μακροχρόνιας διαμονής. Προσφέρουμε πληροφορίες για συμβάσεις μίσθωσης, ενοικίαση επίπλων και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια ομαλή μετάβαση στο νέο σας σπίτι.

Προσπαθούμε να εντοπίσουμε καταλύματα κοντά στην πανεπιστημιούπολη μας, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και υποστήριξη σε ένα φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Η άνεση και η άνεσή σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας.

Βραχυπρόθεσμη διαμονή

Εάν χρειάζεστε προσωρινή διαμονή πριν κανονίσετε τη μακροχρόνια στέγαση σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, προσφέροντας μια σειρά από επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε από ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή πιο οικονομικά και βολικά ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης. Απολαύστε ευελιξία και ευκολία κατά τη βραχυπρόθεσμη διαμονή σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο ξεκίνημα του νέου σας ακαδημαϊκού ταξιδιού.

Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων

Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμβουλές και βοήθεια σχετικά με τη διαμονή, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο Υπεύθυνο Φοιτητικών Υποθέσεων. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης κατοικίας και να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Intercollege.

Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας και ζήστε την ευκολία και την άνεση των επιλογών διαμονής μας. Ανακαλύψτε μια φιλόξενη κοινότητα που γίνεται το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας.