Τα επαγγελματικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να εμβαθύνουν την κατανόηση και τις δεξιότητές σας στον δυναμικό τομέα της αισθητικής και της ευεξίας. Είτε σας ενδιαφέρει η Ρεφλεξολογία, το Ολιστικό Μασάζ, το Επαγγελματικό Μακιγιάζ ή η Αρωματοθεραπεία, τα μαθήματα μας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς, θα παρέχουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας. Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το επαγγελματικό σας ρεπερτόριο, να διευρύνουν τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και να εμπνεύσουν καινοτόμες προσεγγίσεις για την υγεία, την ομορφιά και την ολιστική ευεξία.

Το Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης οργανώνει και προσφέρει αυτά τα Ενισχυτικά Προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί για να καλύπτουν τις ανάγκες ενός επαγγελματικού συλλόγους, οργανισμού ή επιχείρησης. Τα προγράμματα αυτά μπορεί να επιδοτούνται από την ΑνΑΔ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβληθούν σε εξωτερικές εξετάσεις που διοργανώνονται από το ITEC (Ηνωμένο Βασίλειο), έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό εξωτερικών εξετάσεων, και να λάβουν πιστοποίηση.

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Η διδασκαλία διεξάγεται μέσα από έναν ιδανικό συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Τα προγράμματα διδάσκονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους τομείς της Αισθητικής και της Ευεξίας.

Τα προγράμματα εξοπλίζουν τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική θεραπεία που βασίζεται στην ανθρώπινη επαφή. Στοχεύει στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο ανθρώπινο σώμα μέσω χειρισμών πίεσης στα πόδια και τα χέρια και βασίζεται στη σχέση μεταξύ των αντανακλαστικών σημείων στο πόδι ή το χέρι και το ανθρώπινο σώμα.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις, την αντίληψη και τις πρακτικές δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίες Ρεφλεξολόγοι.

Ολιστικό Μασάζ

Το μασάζ είναι μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα. Είναι μια ολιστική θεραπεία που με ήπιους χειρισμούς προσφέρει μυϊκή χαλάρωση και αναζωογονεί, ηρεμεί, ανανεώνει και τονώνει το ανθρώπινο σώμα.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις, την αντίληψη και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα ως επαγγελματίες μασέρ.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι μια αισθητική τεχνική που στοχεύει, με τη βοήθεια διαφόρων κοσμετολογικών προϊόντων, να αλλάξει, να διαμορφώσει και να μεταμορφώσει την όψη του προσώπου σύμφωνα με τον επιδιωκόμενο σκοπό. Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση του ασκούμενου στην τέχνη του μακιγιάζ περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του μακιγιάζ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις, την αντίληψη και τις πρακτικές δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίες μακιγιέρ.

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική θεραπεία που βασίζεται στη θεραπευτική χρήση αρωματικών ελαίων σε συνδυασμό με τεχνικές μασάζ για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Τα αιθέρια έλαια είναι πτητικές ουσίες που όχι μόνο δίνουν στα φυτά το άρωμά τους αλλά και συγκεκριμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις, την αντίληψη και τις πρακτικές δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίες Αρωματοθεραπευτές.

Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Το Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης και εκπαίδευσης σε θέματα ηγεσίας, διαχείρισης αλλαγών, επικοινωνιακών δεξιοτήτων, αριστείας υπηρεσιών, προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογίας πληροφοριών σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδιώτες από το 1989.

Όλα αυτά τα χρόνια, κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων τους στη Μονάδα και πολλά άτομα έχουν επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρέχονται. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 1000 επαγγελματίες λαμβάνουν μέρος στα σεμινάρια, τα μαθήματα και τα εργαστήρια που προσφέρονται για όλες τις πτυχές της κυπριακής οικονομίας.

Μέσω των συνεργασιών δια βίου μάθησης και της επίτευξης αριστείας υπηρεσιών και εκπαίδευσης, το Τμήμα στοχεύει στο να είναι ο αξιόπιστος πάροχος προηγμένων και εφαρμόσιμων προγραμμάτων κατάρτισης. Η Μονάδα προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα διεθνών διαπιστευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματικών μαθημάτων, μέσω εκπαίδευσης πλήρους και μερικής απασχόλησης.