Εγκαταστάσεις Intercollege

Το Intercollege διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξαιρετικών εγκαταστάσεων που ενισχύουν τη μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές. Τα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας παρέχουν πρακτική εκπαίδευση σε διάφορους κλάδους, επιτρέποντας στους μαθητές να εφαρμόσουν θεωρητικές γνώσεις και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες. Η πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκες και ερευνητικά κέντρα που προάγουν ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την ακαδημαϊκή αριστεία. Επιπλέον, οι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας, όπως το γαστρονομικό αμφιθέατρο Copernicus και το εστιατόριο Block, προσφέρουν στους μαθητές μοναδικές ευκαιρίες να εξασκηθούν και να επιδείξουν τις δεξιότητές τους σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Με επίκεντρο την παροχή μιας ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής εμπειρίας, οι εγκαταστάσεις του Intercollege έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μαθητών, να εμπνέουν τη δημιουργικότητα και να καλλιεργούν μια ζωντανή μαθησιακή κοινότητα.

Υπερσύγχρονα Εργαστήρια

Loading...

Εργαστήρια Μαγειρικής

Τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου μαγειρικού αμφιθέατρου Copernicus, παρέχουν στους σπουδαστές ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης στο Intercollege. Εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό επαγγελματικής ποιότητας, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση και γαστρονομικές εμπειρίες. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στο εστιατόριο Block στην πανεπιστημιούπολη, αποκτώντας πραγματική εμπειρία σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον εστιατορίου. Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών και την καθηλωτική ατμόσφαιρα των γαστρονομικών μας εργαστηρίων, οι σπουδαστές μπορούν να αναπτύξουν τη μαγειρική τους τεχνογνωσία, να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη καριέρα στις μαγειρικές τέχνες.

Loading...

Εργαστήρια Αισθητικής

Τα εργαστήρια αισθητικής μας παρέχουν στους μαθητές ένα περιβάλλον μάθησης αιχμής για να εξερευνήσουν τον κόσμο της ομορφιάς και της αισθητικής. Εφοδιασμένα με εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν πρακτικές εμπειρίες σε διάφορους κλάδους αισθητικής. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, οι σπουδαστές μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην περιποίηση του δέρματος, την τέχνη του μακιγιάζ, την τεχνολογία νυχιών και πολλά άλλα.

Loading...

Τεχνικά Εργαστήρια

Οι τεχνικές μας εγκαταστάσεις προσφέρουν μια ισχυρή πλατφόρμα για φοιτητές αυτοκινητικών και μηχανικών ειδικοτήτων. Εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα εργαστήρια μας προσφέρουν ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για την εφαρμογή θεωρητικών γνώσεων και την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων. Καλύπτουν ευρύ φάσμα τεχνικών πρακτικών, εξασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές μας είναι καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Loading...

Ναυτικά Εργαστήρια

Τα ναυτικά εργαστήρια και οι προσομοιωτές μας παρέχουν στους μαθητές ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον μάθησης για να εξερευνήσουν τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό και προσομοιωτές, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση σε διάφορους ναυτικούς κλάδους, όπως η ναυσιπλοΐα, η ναυτιλία και η ναυτική τεχνολογία.

Φοιτητική ζωή

Η φοιτητική ζωή αποτελεί σημαντικό μέρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Intercollege προσφέρει και υποστηρίζει πολλές ευκαιρίες για θετική αλληλεπίδραση, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη μαζί με μια σειρά από καθιερωμένες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Η εμπειρία των φοιτητών ενισχύεται από τις ανέσεις που είναι διαθέσιμες όχι μόνο στην πανεπιστημιούπολη αλλά και στη γύρω περιοχή. Μια ποικιλία από μοντέρνες καφετέριες, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης είναι διαθέσιμες στο πολυσύχναστο προάστιο της Έγκωμης σε συνδυασμό με εύκολη πρόσβαση σε πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και βασικές υπηρεσίες.

Διαμονή

Μια ποικιλία από επιλογές στέγασης σε ανταγωνιστικές τιμές είναι διαθέσιμη για όλους τους φοιτητές. Παρέχεται βοήθεια για την εύρεση κατάλληλου καταλύματος είτε στις εκπληκτικές φοιτητικές εστίες στην πανεπιστημιούπολη, είτε σε άλλες επιλογές στέγασης στη γύρω περιοχή της Έγκωμης. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, συμπεριλαμβανομένου του U-Fit Gym, είναι επίσης διαθέσιμες σε ανταγωνιστικές τιμές για φοιτητές.

UNIC City

Το Intercollege βρίσκεται στη σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που αποτελείται από δεκάδες ακαδημαϊκά και οικιστικά κτίρια και μια ζωντανή εμπορική περιοχή, που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο προάστιο της Έγκωμης, που υπόσχεται μια πλούσια και ικανοποιητική φοιτητική εμπειρία.

Υποδομές Πληροφορικής & Υποστήριξη

Οι φοιτητές απολαμβάνουν σύνδεση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Διατίθενται ειδικά εργαστήρια υπολογιστών για εξειδικευμένα μαθήματα όπως το Auto-CAD. Μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και συστημάτων βάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους πρόσβασης στο Office 365, προσφέρεται για όλους τους φοιτητές που μπορούν επίσης να βασίζονται σε μια ειδική ομάδα υποστήριξης IT. Σε περίπτωση ανάγκης, είτε μεμονωμένου φοιτητή είτε λόγω γενικής έκτακτης ανάγκης, το Intercollege έχει τη δυνατότητα να παραδώσει τα περισσότερα από τα μαθήματά του υβριδικά/μεικτά ή πλήρως on-line, καθιστώντας το ένα από τα λίγα πλήρως επαγγελματικά κολέγια στην Κύπρο ικανά να το πραγματοποιήσουν.

Βιωσιμότητα, Περιβάλλον, Υγεία και Ασφάλεια

Το Intercollege δεσμεύεται για φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και βιώσιμη διαχείριση πόρων εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης. Το Κολλέγιο συμμορφώνεται με όλη τη σχετική εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία με σαφείς πολιτικές και διαδικασίες που στοχεύουν στην προστασία των φοιτητών και διασφαλίζουν τη λειτουργίας τους σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.