Μεταμορφώνουμε το γαστρονομικό σας πάθος σε επάγγελμα με τα ολοκληρωμένα γαστρονομικά προγράμματά μας. Είτε μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με το Πτυχίο Διαχείρισης Μαγειρικών Τεχνών ή το Δίπλωμα Μαγειρικών Τεχνών, είτε αναζητάτε να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας με τα επαγγελματικά και ενισχυτικά μαθήματα μας, παρέχουμε μια καθηλωτική, πρακτική εμπειρία που καλύπτει όλες τις πτυχές του γαστρονομικού κόσμου. Καθοδηγούμενοι από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας, θα μάθετε όχι μόνο την τέχνη και την επιστήμη της μαγειρικής, αλλά και το επιχειρηματικό και το δεοντολογικό κομμάτι της βιομηχανίας τροφίμων.

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Σχολή Μαγειρικών Τεχνών της Νότιας Ευρώπης το 2017 και το 2019

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς

Τέλειος συνδυασμός θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικών επιδείξεων σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και ένα σύγχρονο γαστρονομικό αμφιθέατρο.

Τα προγράμματα διευθύνονται από έμπειρους, βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ και πρεσβευτές της διεθνούς κουζίνας από την Κύπρο και όχι μόνο.

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών

Ξεκινήστε ένα ικανοποιητικό ταξίδι στον κόσμο των μαγειρικών τεχνών και της διαχείρισης με το Bachelor πρόγραμμα μας, προσεκτικά σχεδιασμένο για όσους φιλοδοξούν να συνδυάσουν αρμονικά τη μαγειρική τέχνη με την απαραίτητη επιχειρηματική ικανότητα για να επιτύχουν στους πολυσύχναστους τομείς του φαγητού και της φιλοξενίας. Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει εκτενώς διάφορους τομείς, που περιλαμβάνουν πρακτικές μαγειρικές δεξιότητες, κατανόηση της διεθνούς κουζίνας, βασικά δόγματα διαχείρισης, στρατηγικές μάρκετινγκ και συντονισμό εκδηλώσεων.

ΔΙΠΛΩΜΑ

Επισιτιστικές Τέχνες

Το Πρόγραμμα Διπλώματος Μαγειρικών Τεχνών στο Intercollege προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στη μαγειρική εκπαίδευση. Εξισορροπώντας τις πρακτικές εμπειρίες, τις θεωρητικές γνώσεις και την έκθεση σε διεθνείς μαγειρικές τεχνικές, το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους σπουδαστές για μια επιτυχημένη καριέρα στον δυναμικό τομέα της γαστρονομίας και της φιλοξενίας. Οι απόφοιτοί μας διακρίνονται για την ικανότητα, την ευελιξία και την αυτοπεποίθησή τους—χαρακτηριστικά που εκτιμώνται ιδιαίτερα στο σημερινό ανταγωνιστικό γαστρονομικό τοπίο.

Επισιτιστικές Τέχνες

Ενισχυτικά Προγράμματα

Τα ενισχυτικά Προγράμματα Μαγειρικής του Intercollege προσφέρουν μια πολύπλευρη γαστρονομική εκπαίδευση, με έμφαση σε διάφορες διαστάσεις της γαστρονομίας. Από την περίπλοκη τέχνη της προετοιμασίας εορταστικών φαγητών μέχρι τις αρχές της νηστείας και δημιουργίας υγιεινών γευμάτων, τις παγκόσμιες τεχνικές μαγειρικής και τη σύγχρονη μιξολογία. Αυτά τα σχολαστικά σχεδιασμένα μαθήματα έχουν ως στόχο να επεκτείνουν και να βελτιώσουν το σύνολο των γαστρονομικών δεξιοτήτων σας.

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Επαγγελματικά Προγράμματα

Το Intercollege παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών γαστρονομικών προγραμμάτων, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα μαθήματα σε τομείς όπως αυτός των κρεοπωλείο και της σοκολατοποιίας. Από την ακρίβεια στο κρεοπωλείο μέχρι την εκμάθηση της φινέτσας της τέχνης της σοκολάτας, τα προγράμματα του Intercollege εξυπηρετούν αφοσιωμένους επαγγελματίες της μαγειρικής που φιλοδοξούν να βελτιώσουν περαιτέρω τη γαστρονομική τους τεχνογνωσία.