Εξερευνήστε το μέλλον της καινοτομίας με τα Τεχνικά Προγράμματα του Intercollege. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να παρέχουν ένα μείγμα αυστηρής θεωρητικής γνώσης και πρακτικών δεξιοτήτων σε διάφορους κλάδους. Είτε πρόκειται για τον περίπλοκο σχεδιασμό των Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων είτε για πολύπλοκο πεδίο των Ναυτικών Επιστημών, τα προγράμματά μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνικής εκπαίδευσης. Με τεχνολογία αιχμής, έμπειρο διδακτικό προσωπικό και δέσμευση για πρακτική μάθηση, το Intercollege σας προετοιμάζει να γίνετε ένας ικανός και έμπειρος επαγγελματίας έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των αυριανών τεχνικών βιομηχανιών.

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένας ισορροπημένος συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής εκπαίδευσης, που προετοιμάζει τους σπουδαστές να χειριστούν την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη διαχείριση μηχανικών συστημάτων σε ποικίλες εφαρμογές.

Εξοπλίζει τους σπουδαστές με ευρείες βιομηχανικές δεξιότητες σε πολλαπλές ειδικότητες μηχανικής και επιτρέπει στους σπουδαστές να εξισορροπούν την εργασία και την εκπαίδευση απρόσκοπτα.

Ενισχύει τις δεξιότητες ασφάλειας, αποδοτικότητας και αξιοπιστίας με εναλλακτικά ψυκτικά αέρια.

Υποχρεωτική πιστοποίηση για άτομα και εταιρείες της ΕΕ, που αυξάνει την επαγγελματική αξιοπιστία.

ΔΙΠΛΩΜΑ

Μηχανική Αυτοκινήτων

Συμβαδίστε με τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσω του 2ετούς Διπλώματος στην Μηχανική Αυτοκινήτων. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι προσαρμοσμένο για να μεταδώσει θεμελιώδεις γνώσεις και πρακτική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα παραδοσιακών και σύγχρονων συστημάτων αυτοκινήτων.

ΔΙΠΛΩΜΑ

Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Το 2ετές Δίπλωμα Τεχνικού Μηχανικών Εγκαταστάσεων στο Intercollege προετοιμάζει τους μαθητές για μια πληθώρα επαγγελματικών επιλογών, που περιλαμβάνει τομείς όπως η ψύξη, η θέρμανση, ο εξαερισμός, ο κλιματισμός, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Προπτυχιακό Πρόγραμμα

Ναυτική Επιστήμη

Με περισσότερες από 200 εταιρείες πλοιοκτησίας, διαχείρισης πλοίων και ναυτιλιακών εταιρειών, η Κύπρος αποτελεί βασικό ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πλέγμα για τη διαχείριση πλοίων. Η ζωντανή ναυτιλιακή βιομηχανία της χώρας παρέχει αξιοσημείωτες δυνατότητες ανάπτυξης και μοναδικές επιχειρηματικές προοπτικές στον ναυτιλιακό τομέα. Καθώς το θαλάσσιο τοπίο συνεχίζει να επεκτείνεται, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για επαγγελματίες που διαθέτουν ισχυρές ακαδημαϊκές και τεχνικές ικανότητες, και είναι έτοιμοι να επιτύχουν σε απαιτητικούς ρόλους στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

ΤΕΧΝΙΚΑ

Επαγγελματικά Προγράμματα

Τα τεχνικά επαγγελματικά προγράμματα του Intercollege έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών σε διάφορους συναφείς τομείς. Εστιάζουν στη διαχείριση του ψυκτικού μέσου και στην ασφάλεια των εναλλακτικών αερίων, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάθε μάθημα παρέχει εκτεταμένη εκπαίδευση που συνδυάζει θεωρία και πρακτικές δεξιότητες. Στόχος είναι η ενίσχυση της ικανότητας των επαγγελματιών και η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα πρότυπα ασφάλειας. Είτε εργάζεστε ως τεχνικός ψύξης, είτε ως ειδικός κλιματισμού, είτε ενδιαφέρεστε για αντλίες θερμότητας, αυτά τα προγράμματα σας επιτρέπουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να προωθήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.