Ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο με την εξαιρετική γκάμα επαγγελματικών γαστρονομικών προγραμμάτων του Intercollege. Ανεβάστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες σε νέα ύψη μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια στην τέχνη του κρεοπώλη και το διάσημο πρόγραμμα Wine & Spirit Education Trust (WSET). Από την εκμάθηση ακριβών τεχνικών μαχαιριών στο κρεοπωλείο έως την ανάπτυξη εκτεταμένης γνώσης κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, αυτά τα προγράμματα είναι σχολαστικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν απαιτητικούς επαγγελματίες που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη μαγειρική τους εμπειρία.

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ

Βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Σχολή Μαγειρικών Τεχνών της Νότιας Ευρώπης το 2017 και το 2019

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς

Τέλειος συνδυασμός θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικών επιδείξεων σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και ένα σύγχρονο γαστρονομικό αμφιθέατρο.

Τα προγράμματα διευθύνονται από έμπειρους, βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ και πρεσβευτές διεθνούς κουζίνας από την Κύπρο και όχι μόνο.

Πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεπωλών

Τα Supermarket ALPHAMEGA, τα προγράμματα Culinary του Intercollege και το Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνουν το μοναδικό, ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο και σύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κρεοπωλών στην Κύπρο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται να διεκδικήσουν πιστοποιητικό Επιπέδου 4 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF Επίπεδο 4), ενώ θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς και την ευκαιρία να αναζητήσουν θέσεις εργασίας σε συναφείς επαγγελματικούς τομείς, τόσο στην Κύπρο όσο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Wine & Spirit Education Trust

Τα προγράμματα WSET απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό που κυμαίνεται από επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να παραμείνουν ενημερωμένοι και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, εταιρείες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και την εκπαίδευση του προσωπικού τους, μέχρι νέους ενήλικες με επαγγελματικό ενδιαφέρον για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά, ακόμη και καταναλωτές που αναζητούν επίσημη εκπαίδευση ή θέλουν να συμβαδίσουν με τον ποικιλόμορφο κόσμο των κρασιών και των οινοπνευματωδών ποτών.

Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Το Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης και εκπαίδευσης σε θέματα ηγεσίας, διαχείρισης αλλαγών, επικοινωνιακών δεξιοτήτων, αριστείας υπηρεσιών, προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογίας πληροφοριών σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδιώτες από το 1989.

Όλα αυτά τα χρόνια, κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί την κατάρτιση και την ανάπτυξη των εργαζομένων τους στο Τμήμα αυτό και πολλά άτομα έχουν επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρέχονται. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 1000 επαγγελματίες λαμβάνουν μέρος στα σεμινάρια, τα μαθήματα και τα εργαστήρια που προσφέρονται για όλες τις πτυχές της κυπριακής οικονομίας.

Μέσω των συνεργασιών δια βίου μάθησης και της επίτευξης αριστείας υπηρεσιών και εκπαίδευσης, το Τμήμα στοχεύει στο να είναι ο αξιόπιστος πάροχος προηγμένων και εφαρμόσιμων προγραμμάτων κατάρτισης. Το Τμήμα προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα διεθνών διαπιστευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματικών μαθημάτων, μέσω εκπαίδευσης πλήρους και μερικής απασχόλησης.