ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κρεοπωλών

Elevate Your Career in Beauty and Wellness

Το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Κρεοπωλών διοργανώνεται σε συνεργασία από το Σούπερ Μάρκετ ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τα προγράμματα Μαγειρικής του Intercollege και το Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα είναι ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο και σύγχρονο. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση θα λάβουν πιστοποιητικό επιπέδου 4 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF Level 4). Οι απόφοιτοι θα έχουν άμεσες ευκαιρίες απασχόλησης στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και μπορούν επίσης να αναζητήσουν θέσεις εργασίας σε συναφείς επαγγελματικούς τομείς εντός της Κύπρου και της ευρύτερης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

APPLY NOW

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ

Βραβευμένη Σχολή με χρυσά μετάλλια & κορυφαία έπαθλα σε διεθνείς διαγωνισμούς

Καινοτόμες μέθοδοι μάθησης που συνδυάζουν ακαδημαϊκή και θεωρητική εκπαίδευση με συνεχή πρακτική κατάρτιση

Χρήση σύγχρονων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού αποκλειστικού γαστρονομικού αμφιθεάτρου στο νησί

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 5 εβδομάδες θεωρητικά μαθήματα και επιδείξεις & 3 εβδομάδες πρακτική εκπαίδευση σε κρεοπωλεία
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Ευκαιρία για άμεση απασχόληση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
  • Με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Κύπρου
  • Απογευματινά μαθήματα

Σύνοψη προγράμματος

Χρόνος & Διάρκεια

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00
208 ώρες (2,5 μήνες)

Τοποθεσία

Εγκαταστάσεις Intercollege στην Έγκωμη Λευκωσίας και πρακτική εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του ALPHAMEGA στη ΒΙ.ΠΕ Ιδαλίου

Εγγραφή

Εντελώς δωρεάν

Προκαταβολή 250 €*

* Η προκαταβολή θα επιστραφεί στους εκπαιδευόμενους με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευόμενοι εγκαταλείψουν ή δεν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Fine Practice experience

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα πληρούν τα κριτήρια για να διεκδικήσουν πιστοποιητικό στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF Level 4). Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς και την ευκαιρία να αναζητήσουν θέσεις εργασίας σε συναφείς επαγγελματικούς τομείς, τόσο στην Κύπρο όσο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Programme Highlights

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ