Το Intercollege στη Λευκωσία και Λεμεσό

Intercollege Λευκωσίας

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του Intercollege στη Λευκωσία, βρίσκονται πλησίον του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Έγκωμη.

Intercollege Λευκωσίας

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του Intercollege στη Λευκωσία, βρίσκονται πλησίον του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Έγκωμη.

Περισσότερα

Intercollege Λεμεσού

Το Intercollege Λεμεσού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, είκοσι μόλις λεπτά από τη θάλασσα.

Intercollege Λεμεσού

Το Intercollege Λεμεσού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, είκοσι μόλις λεπτά από τη θάλασσα.

Περισσότερα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τελετή Αποφοίτησης Intercollege

Η αποφοίτηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα στη ζωή ενός ανθρώπου.

Στο Intercollege αυτή η στιγμή της επιτυχίας σας είναι πολύ σπουδαία και για εμάς. Γι αυτό, η ετήσια τελετή αποφοίτησης είναι το πιο ξεχωριστό γεγονός που λαμβάνει χώρα στο Κολέγιο κάθε χρονιά.

Το βίντεο της τελετής αποφοίτησης 2018 θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Περισσότερα Βίντεο

Μαρτυρίες Φοιτητών

Το Μάιο του 2014 είχα την ευκαιρία να επιλεγώ ως ένα από τα άτομα που θα συμμετείχαν στην διεθνή εβδομάδα Erasmus που διοργανώθηκε στην Κατάνια στη Σικελία. Μια μοναδική εμπειρία. Γνώρισα την κουλτούρα στη Σικελία και άτομα από διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη. Το Erasmus καταφέρνει να φέρει πιο κοντά άτομα από όλη την Ευρώπη και είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία για συνεργασίες. Με μεγάλη χαρά συστήνω τη συμμετοχή ατόμων στο πρόγραμμα.
Νικολέττα Ζαμπά , Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων
Σπουδάζοντας στο Intercollege Λευκωσίας και στο τμήμα της διεύθυνσης επισιτιστικών τεχνών, κατάφερα να αναπτύξω τις δεξιότητες μου, να επενδύσω στο μέλλον και να αποκτήσω γερές και στερεές βάσεις για να δημιουργήσω ένα μέλλον όπως εγώ το φαντάστηκα. Το ψηλό επίπεδο μάθησης και η ανθρώπινη προσέγγιση, σε συνδυασμό με της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έκαναν δυνατό το όνειρο μου για επιτυχημένη καριέρα στην επισιτιστική βιομηχανία.
Νικόλας Κωνσταντίνου, Απόφοιτος του τμήματος Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών
Το καλοκαίρι του 2014 επέλεξα μέσω προγράμματος ERASMUS να εργαστώ στην ξενοδοχειακή βιομηχανία στα Χανιά της Κρήτης. Στην αρχή δίσταζα να πάρω την απόφαση αλλά στο τέλος παίρνοντας την απόφαση αυτή, τελικά δικαιώθηκα. Δίχως υπερβολή νιώθω τυχερός που επέλεξα το πρόγραμμα αυτό, αφού μόνο καλά έχω να θυμάμαι από αυτούς τους τρείς υπέροχους μήνες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, να το πράξουν άμεσα γιατί αποτελεί δίχως αμφιβολία εμπειρία ζωής.
Χρύσανθος Γεωργίου, Hospitality and Hotel Management
Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!