Το Intercollege προσφέρει επιλογές σπουδών σε προγράμματα Αισθητικής και Ευεξίας που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή θεωρητική εκπαίδευση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην τέχνη της ομορφιάς. Προσφέρει προγράμματα επιπέδου Πτυχίου στην Αισθητική σε όσους επιδιώκουν να κατανοήσουν σε βάθος την επιστήμη της ομορφιάς, και επιπέδου Διπλώματος στην Ομορφιάς και Ευεξίας σε όσους φιλοδοξούν να γίνουν ειδικευμένοι επαγγελματίες στον κλάδο.

Επιπλέον, προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε εξειδικευμένες και συμπληρωματικές θεραπείες ώστε να παρέχουν τεχνογνωσία σε συγκεκριμένους τομείς της αισθητικής. Το προγράμματα αυτά προσβλέπουν στην προσφορά των απαραίτητων προσόντων στους απόφοιτους του για επιτυχή και προσοδοφόρα καριέρα με πολλαπλές ευκαιρίες εργοδότησης.

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Η διδασκαλία διεξάγεται μέσα από έναν ιδανικό συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Τα προγράμματα διδάσκονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους τομείς της Αισθητικής και της Ευεξίας.

Τα προγράμματα εξοπλίζουν τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Οι επιτυχημένοι απόφοιτοι των προγραμμάτων μπορούν να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ITEC από το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω εξωτερικών εξετάσεων.

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αισθητική

Μπείτε στον δυναμικό κόσμο της Αισθητικής και της Ευεξίας μέσω του Προπτυχιακού Προγράμματος Αισθητικής του Intercollege. Αυτό το σχολαστικό μάθημα προσφέρει μια αναλυτική βάση στις αρχές της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας, ενώ ενσωματώνει ζωτικές επιχειρηματικές δεξιότητες. Ως συμμετέχων, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα προοπτικών καριέρας στον ακμάζοντα τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας, διασφαλίζοντας την ετοιμότητά σας για επιτυχία στον κλάδο.

ΔΙΕΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ

Ομορφιά & Ευεξία

Επενδύστε στο μέλλον σας με το διετές δίπλωμα ομορφιάς και ευεξίας του Intercollege, που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την καριέρα σας στον τομέα ομορφιάς και ευεξίας. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία που απαιτούνται για να επιτύχετε σε αυτήν την απαιτητική, παγκόσμια βιομηχανία, θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχία σας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Επαγγελματικά Προγράμματα

Διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες με τα Προγράμματα Εμπλουτισμού του Intercollege, τα οποία έχουν δημιουργηθεί σχολαστικά για να βελτιώσετε την τεχνογνωσία σας στον πολύχρωμο χώρο της αισθητικής και της ευεξίας. Ασχοληθείτε με σύγχρονα πεδία όπως η Ρεφλεξολογία, το Ολιστικό Μασάζ, το Επαγγελματικό Μακιγιάζ και η Αρωματοθεραπεία, καθοδηγούμενοι από τα ολοκληρωμένα μαθήματά μας, όλα εναρμονισμένα με τα εξελισσόμενα πρότυπα της βιομηχανίας. Αυτά τα προγράμματα στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, να διαφοροποιήσουν την επαγγελματική σας διαδρομή και να προωθήσουν την καινοτομία στην υγεία, την ομορφιά και την ολιστική ευεξία.