Γαστρονομικές Εγκαταστάσεις

Τα υπερσύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας του Intercollege, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας για πρακτική εκπαίδευση ανώτερης ποιότητας σ ‘ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για τους φοιτητές να εξερευνήσουν, να μάθουν και να κυριαρχήσουν στις μαγειρικές τέχνες . Επίσης το Γαστρονομικό Αμφιθέατρο Copernicus, μια γαστρονομική αρένα αιχμής, είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εργαλεία προσφέροντας εμπειρία στην μάθηση.

Περαιτέρω ενίσχυση της πρακτικής προσέγγισής μας στη μάθηση είναι το «The Block» και το «Loft», δύο πλήρως λειτουργικά εστιατόρια-καφέ που βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Οι χώροι αυτοί προσφέρουν στους φοιτητές τη μοναδική ευκαιρία να εφαρμόσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες σε πραγματικό περιβάλλον, να κατανοήσουν τις λειτουργίες εστιατορίου και να κυριαρχήσουν στην τέχνη της εξυπηρέτησης πελατών, όλα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών και των καθηγητών τους. Οι εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν ότι οι φοιτητές του Intercollege είναι καλά καταρτισμένοι για να διαπρέψουν στον γρήγορο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των μαγειρικών τεχνών.

Spotlight των Προγραμμάτων Μας

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό αμφιθέατρο του νησιού

Δύο σύγχρονα εστιατόρια στην πανεπιστημιούπολη για πρακτική εξάσκηση των φοιτητών μας και εμπειρία πραγματικού κόσμου

Καινοτόμες μέθοδοι μάθησης που συνδυάζουν ακαδημαϊκή και θεωρητική εκπαίδευση με συνεχή πρακτική κατάρτιση

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς

 

Υπερσύγχρονα Εργαστήρια
Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας

 

Loading...

Εργαστήρια Μαγειρικής

Τα εργαστήρια Μαγειρικής του Intercollege βρίσκονται στο επίκεντρο των γαστρονομικών μας προγραμμάτων. Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίες εξοπλισμό και εργαλεία βασισμένες σε πρότυπα της βιομηχανίας, παρέχοντας στους φοιτητές ένα ρεαλιστικό και επαγγελματικό περιβάλλον για μάθηση και πρακτική. Κάθε εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώνει διαφορετικές πτυχές μιας επαγγελματικής κουζίνας, επιτρέποντας στους φοιτητές να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εμπειρία σε διάφορες μαγειρικές τεχνικές και πρακτικές. Η πρακτική εμπειρία που αποκτάται σε αυτά τα εργαστήρια είναι ανεκτίμητη, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της γαστρονομικής βιομηχανίας. Ενθαρρύνουμε την γαστρονομική καινοτομία, όπου οι φοιτητές μπορούν να πειραματιστούν με νέες τεχνικές και γεύσεις υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών.

Loading...

Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
και Αρτοποιίας

Τα Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας του Intercollege, είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου οι φοιτητές μπορούν να βυθιστούν στην τέχνη της δημιουργίας απολαυστικών γλυκών και αρτοσκευασμάτων. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ειδικούς εκπαιδευτές, τα εργαστήριά μας παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον στους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες ψησίματος και να εξερευνήσουν τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Κατανοούμε ότι η ποιότητα των συστατικών παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα κάθε γλυκού ή αρτοσκευάσματος . Ως εκ τούτου, προμηθεύουμε μόνο τα καλύτερα και φρέσκα υλικά για τα εργαστήριά μας. Ενώ σεβόμαστε τις παραδοσιακές μεθόδους ζαχαροπλαστικής, ενθαρρύνουμε επίσης τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να πειραματιστούν με γεύσεις, υφές και παρουσιάσεις, ωθώντας τους έξω από τα όρια της ζαχαροπλαστικής.

Γαστρονομικό Αμφιθέατρο Copernicus

Το Γαστρονομικό Αμφιθέατρο Copernicus είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των γαστρονομικών εγκαταστάσεων μας. Αυτή η σύγχρονη γαστρονομική αρένα είναι εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, παρέχοντας ένα ιδανικό χώρο για τους φοιτητές να μάθουν και να κυριαρχήσουν στις μαγειρικές τέχνες. Λειτουργεί ως ένας χώρος μετάδοσης της γνώσης και των τεχνικών για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις παρασκευές.

 

Loading...
Loading...

Loft

Το Loft, το εστιατόριό μας στον τελευταίο όροφο του SIX, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό πρακτικής εκπαίδευσης και πραγματικής εμπειρίας για τους φοιτητές μας. Με θέα στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αυτό το πλήρως λειτουργικό εστιατόριο προσφέρεται ως ένας δυναμικός χώρος εκπαίδευσης. Εδώ, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες, να διαχειριστούν την λειτουργικότητα του χώρου και να προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες. Η εμπειρία που αποκτάται στο Loft όχι μόνο ενισχύει τις γαστρονομικές τους ικανότητες, αλλά τους εξοπλίζει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαπρέψουν στον κλάδο της φιλοξενίας.

The Block

Το Block, το εστιατόριο μας στην πανεπιστημιούπολη, είναι ένα άλλο αναπόσπαστο μέρος της πρακτικής μας γαστρονομικής εκπαίδευσης. Τοποθετημένο στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, αυτό το πλήρως λειτουργικό εστιατόριο παρέχει στους φοιτητές μια πρακτική πλατφόρμα για να εφαρμόσουν τις γαστρονομικές τους γνώσεις και δεξιότητες. Από την εμπειρία στην κουζίνα μέχρι την εξυπηρέτηση, οι φοιτητές αποκτούν ανεκτίμητη εμπειρία σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης εστιατορίου. Το Block χρησιμεύει ως σκαλοπάτι, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για τον δυναμικό και προκλητικό κόσμο της γαστρονομικής βιομηχανίας.

Loading...