Ρεφλεξολογία

Ζητήστε Πληροφορίες

Όνομα

Επίθετο

Ηλ.διεύθυνση (e-mail)

Τηλέφωνο

[recaptcha theme:dark]

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αναγνωρίζω ότι το Intercollege μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ρεφλεξολογίας».

Το Intercollege Λευκωσίας σε συνεργασία με το Εξωτερικό Εξεταστικό Σώμα ITEC (Αγγλίας) ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ρεφλεξολογία».

Το Intercollege, ως πρωτοπόρο Ίδρυμα Εκπαίδευσης στην Κύπρο και μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία του στο χώρο της Αισθητικής, προσφέρει το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης «Ρεφλεξολογία» το οποίο παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίας Ρεφλεξολόγος.

Διάρκεια Προγράμματος: 95 ώρες

Αποτελείται από δυο μέρη:
Α. Το Θεωρητικό Μέρος, το οποίο παρέχει γνώσεις που αφορούν τη θεωρεία της εφαρμογής θεραπειών Ρεφλεξολογίας και στηρίζουν τη τεχνική που ακολουθείται στο πρακτικό μέρος του προγράμματος.

Β. Το Πρακτικό Μέρος, το οποίο πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια εργαστήρια και παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες στην παροχή θεραπειών Ρεφλεξολογίας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακαθίσουν σε εξωτερικές εξετάσεις και να πιστοποιηθούν από το Διεθνώς αναγνωρισμένο Εξωτερικό Εξεταστικό Σώμα ITEC (Αγγλίας) παίρνοντας «ITEC Reflexology Diploma».

Έναρξη μαθημάτων: Φεβρουάριος 2018

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Μαρίνα Πάτσαλος – Τηλ. 22842541
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: patsalos.m@intercollege.ac.cy

Γεωργία Μηνά – Τηλ. 22842542
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mina.g@intercollege.ac.cy

Κεντρικό Γραφείο Υποδοχής – Τηλ.22842500
Φαξ: 22842555

Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!