Κύπρος

Ιδανική Επιλογή για Σπουδές

Το νησί είναι προικισμένο με χρυσές αμμουδιές, παρθένα πράσινα δάση και άλλες φυσικές ομορφιές. Η Κύπρος είναι μία από τις πιο ασφαλής χώρες στον κόσμο, ενώ οι Κύπριοι φημίζονται για τη φιλοξενία τους και τη φιλική τους διάθεση προς τους επισκέπτες.

Παράλληλα, στα πρότυπα της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κόνγκ, η Κύπρος είναι σημαντικό χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο, με πάνω από το 70% της οικονομίας της χώρας να στηρίζεται στις υπηρεσίες, όπως τις χρηματοοικονομικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, τις τραπεζικές δραστηριότητες, τη διαχείριση επενδύσεων, τη ναυτιλία (η Κύπρος αποτελεί διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, όντας το 2ο μεγαλύτερο κέντρο διαχείρισης πλοίων στον κόσμο), τον τουρισμό (με πάνω από 1,000 ξενοδοχειακές μονάδες και μία από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές στον κόσμο), και τον κτηματομεσιτικό τομέα.

Η Κύπρος φιλοξενεί την οικονομική υποδομή χιλιάδων πολυεθνικών λόγω του σταθερού και σύγχρονου νομικού και φορολογικού περιβάλλοντος, του εργατικού δυναμικού υψηλής εκπαίδευσης και της εξαιρετικής ποιότητας ζωής. Διαθέτει επίσης μία από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές κατά κεφαλήν στον κόσμο, ενώ λειτουργεί ως παγκόσμιος θαλάσσιος κόμβος.

Το Intercollege διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, δίνοντας έτσι στους φοιτητές του την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εργασιακές γνώσεις και εμπειρίες.