Intercollege: Πολλαπλά Χρυσά Μετάλλια στην Έκθεση HO.RE.CA Gastronomia Expo 2023
Intercollege: Η Dream Team των Επισιτιστικών Τεχνών, χαρακτηρίζεται ως η «Ηγέτιδα» των μεταλλίων και με Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Καλύτερη Σχολή Μαγειρικής» της Κύπρου, στην έκθεση HO.RE.CA. Gastronomia Expo 2023
Η έκθεση HO.RE.CA. Gastronomia Expo 2023, διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου από τις 9 μέχρι τις 12 Νοέμβριου 2023. Οι φοιτητές των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege, με σκληρή, ομαδική και συντονισμένη εργασία κατάφεραν να εξασφαλίσουν, τον τίτλο της «Kαλύτερης Σχολής Μαγειρικής» στην Κύπρο με χρυσό μετάλλιο.
Τα προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege, κατέχουν επάξια τα τελευταία χρόνια, την κορυφαία θέση στις σπουδές υψηλής γαστρονομίας στην Κύπρο, με πρεσβευτές τους εκατοντάδες Αρχιμάγειρες αποφοίτους τους, που διαπρέπουν στις κουζίνες τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού.
Τα προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege, τα τελευταία επτά χρόνια έχουν κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές τον τίτλο: «Καλύτερη Σχολή Μαγειρικής». Επίσης, ο φοιτητής του Πτυχίου Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege Μίλτος Μιλτιάδους, βραβεύτηκε με το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Chef of the Year 2023».
Θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές μας αλλά και σε αρκετούς από τους απόφοιτους των προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν σε διάφορες άλλες κατηγορίες.
Κατηγορία | Φοιτητές | Μετάλλιο |
---|---|---|
SCHOOL TEAM – Three-Course Menu – Cook and Serve |
Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Μαρίνα Βουζούνη Θεογνωσία Δημητρίου Daniel Πασχάλη |
GOLD |
Chef of the Year | Μίλτος Μιλτιάδους | SILVER |
TERTIARY EDUCATION – Pasta Dish Appetizer and Fish/ Seafood Main Course |
Ελένη Βακανά Νεφέλη Κοριτσά |
GOLD |
Young Chef of The Year – “Skills Cyprus” | Μαρία Μιχαήλ | BRONZE |
Young Pastry Chef of the Year | Ευγενία Λοΐζου | SILVER |
Young Chef of The Year – “Skills Cyprus” | Δημήτρης Λιπέρτης Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Four Seasons |
SILVER |
Chocolate work (STATIC) | Φοιτητές του Intercollege Το έκθεμα ετοιμάστηκε στο μάθημα ICUL 304 από τους μαθητές Πτυχίου Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών του 3ου έτους. |
SILVER |
Risotto appetizer/ Pork Main Course | Θεογνωσία Δημητρίου Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Four Seasons |
GOLD |
Fish Appetizer and Chicken Main Course | Φλουρέντζος Πατσαλής Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Nissi Beach Hotel |
GOLD |
Fish Appetizer and Chicken Main Course | Μάριος Παπαχαραλάμπους Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Four Seasons |
SILVER |
Risotto Appetizer and Pork Main Course | Σίμος Στεφάνου Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Alexander the Great – Kanika Hotels |
SILVER |
Finger Foods | Αλέξης Καλλάς και Ντάνιελ Σπανός Διαγωνίστηκαν με την ομάδα του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village- Ayia Napa |
GOLD |
Young Chef of The Year – “Skills Cyprus | Χριστίνα Ηροδότου Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Amara |
GOLD |
Chocolate work | Μιχάλης Μαυρομουστάκης Διαγωνίστηκε με την ομάδα της εταιρείας Puratos |
SILVER |
Risotto Appetizer and Pork Main Course | Στέλιος Παπαστυλιανού Διαγωνίστηκε με την ομάδα του Βistrot 55 |
SILVER |
Risotto Appetizer and Pork Main Course | Ανδρέας Σιακκαλής Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Amathus |
SILVER |
Fish Appetizer and Chicken Main Course | Ανδρέας Pieroua Διαγωνίστηκε με την ομάδα του εστιατορίου Τα Σπιτικά της Ζωής |
SILVER |
Risotto Appetizer and Pork Main Course | Μάριος Καππελίδης Διαγωνίστηκε με την ομάδα του ξενοδοχείου Kanika Olympic Ayia Napa |
GOLD |
Risotto Appetizer and Pork Main Course | Γιώργος Αντωνίου και Βίκτωρας Ξενοφώντος Διαγωνίστηκαν με την ομάδα του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village- Ayia Napa |
GOLD |
Αρωγοί και συμπαραστάτες των φοιτητών μας για την προετοιμασία τους, οι καθηγητές/εκπαιδευτές τους, κυρία Μαρία Χαρίτου και κύριος Χρίστος Τεμερέα.
Οι διαγωνισμοί διεξήχθησαν με βάση τα διεθνή πρότυπα διαγωνισμών και με πιστοποιημένους κριτές από το World Association of Chefs’ Societies (worldchefs.org)