ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γρήγορα νηστίσιμα & υγιεινά γεύματα

Elevate Your Career in Beauty and Wellness

Ανακαλύψτε τη συνέργεια διατροφής και υγείας σε αυτό το μάθημα. Μάθετε την τέχνη της προετοιμασίας ισορροπημένων, γευστικών γευμάτων, ενώ ενστερνίζεστε τους διατροφικούς περιορισμούς. Με επικεφαλής έμπειρους σεφ και διατροφολόγους, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση των θρεπτικών μαγειρικών τεχνών.

APPLY NOW

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βραβεύτηκε ως η καλύτερη Σχολή στη Νότια Ευρώπη για Μαγειρικές Τέχνες το 2017 και το 2019.

Διδασκαλία που συνδυάζει τέλεια θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική επίδειξη σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εκπαίδευση στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και της εξυπηρέτησης τροφίμων και ποτών.
  • Οι παρουσιάσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας, σεφ από την Κύπρο και το εξωτερικό που έχουν εντυπωσιακά βιογραφικά, αστέρια Michelin ή είναι πρεσβευτές της εθνικής τους κουζίνας.
  • Επαγγελματικά σεμινάρια που καλύπτουν ποικίλα θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου και της Βιομηχανίας Τροφίμων.

Σύνοψη προγράμματος

Διάρκεια

3 μαθήματα, 9 ώρες συνολικά
Κάθε Παρασκευή, 18:00-21:00

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Κόστος συμμετοχής

200 ευρώ

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Fine Practice experience

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσα από ένα τέλειο συνδυασμό θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής επίδειξης, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γαστρονομικού αμφιθέατρου του νησιού, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ