Ο Zozef Azzam μετρ των πασίγνωστων Λιβανέζικων σιροπιαστών στο Intercollege
Ο Zozef Azzam ο διακεκριμένος ζαχαροπλάστης που δίκαια έχει το τίτλο του «μετρ των σιροπιαστών» πραγματοποίησε ένα διήμερο σεμινάριο στους φοιτητές των προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Intercollege. Μέσα από ένα hands on σεμινάριο οι φοιτητές έμαθαν την μοναδική τεχνική του Zozef Azzam αλλά και τα μυστικά για τέλεια παραδοσιακά σιροπιαστά της Ανατολής. Σε αυτό το σεμινάριο δημιούργησε μαζί με τους φοιτητές, γλυκά της πατρίδας του και όχι μόνο και τους έδειξε τον τρόπο για το τέλειο ψήσιμο και σιρόπιασμα. Το σεμινάριο έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία ANGEO την οποία το Intercollege ευχαριστεί θερμά. Η εταιρεία ANGEO, από το 1980, ασχολείται με την διανομή Πρώτων Υλών Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Κυπριακή αγορά, κορυφαίες εταιρείες του χώρου από όλη την Ευρώπη ενώ διοργανώνει συχνά σεμινάρια με γνωστούς σεφ από το εξωτερικό.
O Chef Zozef Azzam αποτελεί ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και γνωρίζει άριστα τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη. Η μεγάλη αγάπη του όμως κρύβεται στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, πάνω στην οποία είναι και εξειδικευμένος, λόγω της καταγωγής του από το Λίβανο. Ξεκίνησε από την ηλικία των 16 ετών και αμέσως μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων πέρασε από τη θεωρία στην πράξη, παρασκευάζοντας χειροποίητο φύλλο Βηρυτού και έγινε ειδικός πάνω σε αυτό! Έκτοτε και για 35 χρόνια, επιτελεί το έργο του ζαχαροπλάστη, έχοντας δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στην Αθήνα «Zozef Patisserie», ενώ παράλληλα συμμετέχει σε επιδείξεις και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παραδίδοντας σεμινάρια για επαγγελματίες!