ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εορταστικά Εδέσματα

Elevate Your Career in Beauty and Wellness

Ζήστε την τέχνη της δημιουργίας εορταστικών γιορτών με το καθηλωτικό μας πρόγραμμα. Μάθετε τις δεξιότητες και τις τεχνικές για να φτιάξετε μαγευτικά γλυκά, αρτοσκευάσματα και διάφορα πιάτα, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας και γιορτάζοντας ειδικές περιστάσεις με αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

APPLY NOW

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βραβεύτηκε ως η καλύτερη Σχολή στη Νότια Ευρώπη για Μαγειρικές Τέχνες το 2017 και το 2019.

Διδασκαλία που συνδυάζει τέλεια θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική επίδειξη σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Η διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου, που φημίζεται στην Ελλάδα και την Κύπρο για τη μαγειρική της τεχνογνωσία, κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση ως προσκεκλημένη, επιδεικνύοντας τις εξαιρετικές της ικανότητες που τελειωποίησε στο Παρίσι.
  • Αξιομνημόνευτες γαστρονομικές εμπειρίες: Αποκτήστε τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να δημιουργήσετε μαγευτικές γιορτές που κάνουν εντύπωση. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με απολαυστικά γλυκά, αρτοσκευάσματα και διάφορα εορταστικά πιάτα, κάνοντας κάθε περίσταση πραγματικά ξεχωριστή.

Σύνοψη προγράμματος

Duration

3 μαθήματα, 9 ώρες συνολικά

Κάθε Τετάρτη, 16:00-19:00

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Κόστος συμμετοχής

200 ευρώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Fine Practice experience

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσα από τον τέλειο συνδυασμό θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής επίδειξης, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γαστρονομικού αμφιθέατρου του νησιού, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ