ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεμινάριο Εξειδίκευσης Σοκολάτας

Elevate Your Career in Beauty and Wellness

Το Chocolate Masterclass είναι τέλεια σχεδιασμένο για επαγγελματίες του κλάδου της μαγειρικής. Απευθύνεται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, αυτό το μάθημα είναι προσαρμοσμένο για όσους παθιάζονται με τα γλυκά – από αρχιμάγειρες ζαχαροπλαστικής, βοηθούς ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες ζαχαροπλάστες έως σεφ και επικεφαλής σεφ. Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο της σοκολάτας, ακονίστε τις δεξιότητές σας και διευρύνετε το ρεπερτόριο των γλυκών σας.

APPLY NOW

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βραβεύτηκε ως η καλύτερη Σχολή στη Νότια Ευρώπη για Μαγειρικές Τέχνες το 2017 και το 2019.

Διδασκαλία που συνδυάζει τέλεια θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική επίδειξη σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εκπαίδευση στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του σερβις φαητού και ποτού.
  • Επαγγελματικά σεμινάρια που καλύπτουν ποικίλα θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου και της Βιομηχανίας Τροφίμων.
  • Οι παρουσιάσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας, σεφ από την Κύπρο και το εξωτερικό που έχουν εντυπωσιακά βιογραφικά, αστέρια Michelin ή είναι πρεσβευτές της εθνικής τους κουζίνας.

Σύνοψη προγράμματος

Δεξιότητες που θα αποκτηθούν

Προηγμένα επιδόρπια σοκολάτας, επιδόρπια εστιατορίου,

Σοκολάτα “Gateaux”

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Κριτήρια

Προσαρμοσμένο για εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες, ειδικευμένους βοηθούς ζαχαροπλάστη, καταξιωμένους επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής, οραματιστές καλλιτέχνες ζαχαροπλαστικής και βιρτουόζους μαγειρικής.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Fine Practice experience

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσα από τον τέλειο συνδυασμό θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής επίδειξης, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γαστρονομικού αμφιθέατρου του νησιού, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση.

Programme Highlights

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ