Εκδηλώσεις, Νέα,22 Απριλίου, 2024,

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα “Γίνομαι Μάγειρας & Ζαχαροπλάστης για μία Μέρα”

Η ημερίδα “Γίνομαι Μάγειρας & Ζαχαροπλάστης για μία Μέρα” του Intercollege πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Αμφιθέατρο UNESCO στις κεντρικές Εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Intercollege για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών και μαθητριών, η ημερίδα είχε ως στόχο να παράσχει στους νέους τα εφόδια για να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο των Επισιτιστικών Τεχνών και να ενημερωθούν για τις πολλές επαγγελματικές δυνατότητες στον τομέα. Το εκπαιδευτικό προσωπικό παρουσίασε επίσης τα Προγράμματα Σπουδών και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστηριακά-πρακτικά μαθήματα. Οι μαθητές που παρευρέθηκαν εισήλθαν στα υπερσύγχρονα και άριστα εξοπλισμένα εργαστήρια των προγραμμάτων και με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών, έκαναν sushi και tortillas.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege δείτε online www.intercollege.ac.cy/el/register-culinary-studies/ ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22842500