Εκδηλώσεις, Νέα,15 Απριλίου, 2024,

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα “Γίνομαι Αισθητικός για μία Μέρα”

Η ημερίδα “Γίνομαι Αισθητικός για μία Μέρα” του Intercollege πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στους εργαστηριακούς χώρους του προγράμματος Σπουδών Αισθητικής στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Intercollege στην Λευκωσία

Η ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής, από το εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ ακολουθήσε ξενάγηση στους νέους, υπερσύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους εργαστηριακούς χώρους Αισθητικής και Κοσμητολογίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Σπουδών Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC). Ακολούθως οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε Bιωματικά Eργαστήρια Κοσμητολογίας και Μακιγιάζ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Αισθητικού, την απόκτηση Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος και την Άδεια Λειτουργίας Ινστιτούτου.

Στην εκδήλωση από πλευράς Intercollege ήταν παρόντες στις παρουσιάσεις και στα βιωματικά εργαστήρια οι Δρ. Μάριος Στυλιανού, κυρία Γεωργία Μηνά, κυρία Σοφία Θεοδωρίδου και η κυρία Ειρήνη Γερμανού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πτυχίο Αισθητικής του Intercollege δείτε online www.intercollege.ac.cy/el/register-aesthetics-bachelor-greek  ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22842500