Γεωργία Μηνά

Βοηθός Συντονιστή Προγράμματος / Λέκτορας

Η κα. Γεωργία Μηνά είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου “Αισθητική Φροντίδα και Άσκηση, στην Προαγωγή Υγείας και Διαχείριση του Στρες”(2019). Τα Πτυχία της εστιάζονται στην Αισθητική και τη Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής (2015), καθώς και στη Διοίκηση Μονάδων Ευεξίας/SPA (2006).

Επιπλέον, είναι κάτοχος Διεθνή Διπλωμάτων City & Guilds (Μεγάλης Βρετανίας) στη διδασκαλία, CIDESCO (Ελβετίας) στην Αισθητική και ITEC (Μεγάλης Βρετανίας) σε Ανατομία και Φυσιολογία, Θεραπείες προσώπου-μακιγιάζ-ονυχοκομίας, Θεραπείες μάλαξης και ηλεκτρικές θεραπείες σώματος, Ηλεκτρικές θεραπείες προσώπου, Ριζική αποτρίχωση, Ινδικό μασάζ κεφαλής, Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία και Θερμοακουστική θεραπεία.

Στο ενεργητικό της έχει 15χρονη εμπειρία στη διδασκαλία της Αισθητικής, συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν τον τομέα Αισθητικής, Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς ως Εμπειρογνώμονας και είναι επίσημο εγγεγραμμένο μέλος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου. Από το 2019, είναι Associate Coordinator των προγραμμάτων Αισθητικής του Intercollege.