Χρίστος Κωνσταντίνου

Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής

Ο κ. Χρίστος Κωνσταντίνου αποφοίτησε από το Cyprus College το 2000 όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος Associate Degree in Business Administration. Το 2002 ολοκλήρωσε το Bachelor Degree (BABM) in Business Administration στο University of North London. Ακολούθως το 2003 απέκτησε το MBA Master in Business Administration με εξειδίκευση στο Strategic Change Management, από το University of North London, το οποίο του ανέθεσε τον ρόλο του Head Mentor στο MBA. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το University of North London συγχωνεύθηκε με το London Guildhall University, το σημερινό London Metropolitan University.

Ο κ. Κωνσταντίνου ξεκίνησε την καριέρα του ως λέκτορας στο KES College το 2003 μέχρι το τέλος του 2019. Από το 2019 μέχρι το 2023 ο κ. Κωνσταντίνου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο City Unity College Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, ο κ. Κωνσταντίνου κατείχε τις ακόλουθες θέσεις εργασίας: Λέκτορας, Ερευνητής, Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Business School, Γραμματέας Κολλεγίου, Μέλος της Επιτροπής Διασφάλισης Ποιότητας, Επικεφαλής Φοιτητικών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας.

Ο κ. Κωνσταντίνου είναι πιστοποιημένος Online Trainer, Emergency First Aider, Seminar Instructor (ΑνΑΔ Certified) και Certified Moodle Electronic Platform Trainer.