Το Intercollege ως εταίρος του έργου «D-Tasting» συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Offida της Ιταλίας στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το D-Tasting είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών δεξιότητων γευσιγνωσίας κρασιού και τροφίμων. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Νικόλας Ορφανίδης, Στέφανος Ξiνάρης και Μαρία Χαρίτου.

Το Intercollege έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο ευρωπαίων εταίρων μέσω της ηγεσίας και της συμμετοχής του σε καινοτόμα ευρωπαϊκά έργα, με το τελευταίο να είναι το «D-Tasting project».

Σχετικά με το έργο Digital Wine Tasting

Το D-TASTING PROJECT στοχεύει να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου αυξάνοντας την καινοτομία στον τομέα της κατάρτισης ΕΕΚ και την απασχολησιμότητα στη φάση μετά την πανδημία, ειδικά στον τομέα του κρασιού και των τροφίμων της ΕΕ, έναν από τους περισσότερους επηρεασμένους από την πανδημία. Στον τομέα του κρασιού και των τροφίμων γεννήθηκαν νέες ψηφιακές πρακτικές, όπως η ψηφιακή και η εικονική γευσιγνωσία. Για περισσότερα επισκεφθείτε τη διεύθυνση:  https://www.dtasting.eu/

Program: Erasmus+ KA2, Strategic partnership
Partner countries: Italy, Cyprus, Spain, Portugal,
Switzerland, The Netherlands and Slovenia
Duration: 1st Dec 2021 – 30th November 2023