Νέα,6 Μαρτίου, 2024,

Γεύσεις ζωής: Ένα γαστρονομικό ταξίδι για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Φιλανθρωπικό Δείπνο

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο LOFT Restaurant & Bar

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για μια αξέχαστη γαστρονομική εκδήλωση που διοργανώνει η Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Yale, την Τρίτη 12 Μαρτίου στο LOFT Restaurant (στον 12-o όροφο της εστίας SIX).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία της εκδήλωσης και τη δέσμευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για προώθηση του κυπριακού πολιτισμού και της γαστρονομίας, καθώς και τη στήριξη κοινωνικά επωφελών σκοπών.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Σχετικά με το Γαστρονομικό Ταξίδι

Αυτή η μοναδική γαστρονομική εμπειρία σας ταξιδεύει στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου, συνδυάζοντας εκλεκτά πιάτα από τοπικά παραγόμενα και προμηθευόμενα κυπριακά υλικά με τα καλύτερα αποστάγματα που βασίζονται στα αρώματα της κυπριακής χλωρίδας.

Κάθε πιάτο και ποτό παρουσιάζεται με μια σύντομη ιστορική προοπτική, παρέχοντας μια ματιά στο ζωντανό παρελθόν του νησιού, μια σύνδεση με το παρόν και μια ματιά στο μέλλον. Θα παρέχονται επίσης πληροφορίες για τη διατροφή και την υγεία, υπογραμμίζοντας τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και την έμφαση που δίνει στα βιώσιμα, τοπικά προϊόντα.

Αλλά οι απολαύσεις δεν σταματούν στον ουρανίσκο. Για να ενισχυθεί η εμπειρία, το γαστρονομικό ταξίδι θα συνοδεύεται από αυθεντικές κυπριακές μελωδίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα τόσο πλούσια και ζωντανή όσο και το φαγητό και το ποτό που προσφέρεται.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις γεύσεις, τους ήχους και την ιστορία της Κύπρου, υποστηρίζοντας παράλληλα έναν καλό σκοπό. Ελάτε μαζί μας για μια πανδαισία των αισθήσεων και μια γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας και του πολιτισμού.

Λεπτομέρειες

Τιμή: 65 ευρώ ανά άτομο (η πληρωμή θα γίνεται στην είσοδο).

Κρατήσεις: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επικοινωνήστε μέσω email με την κ. Μαρία Νασσίφ ([email protected]) ή την κ. Μαρίνα Γεωργίου ([email protected]). Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις γεύσεις, τους ήχους και την ιστορία της Κύπρου, υποστηρίζοντας παράλληλα έναν καλό σκοπό. Ελάτε μαζί μας για μια πανδαισία των αισθήσεων και μια γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας και του πολιτισμού.