Νέα,2 Νοεμβρίου, 2023,

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του Intercollege στο μοναδικό City of Dreams Mediterranean

Οι πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές των προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο City of Dreams Mediterranean, το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο θέρετρο προορισμού στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στους εντυπωσιακούς χώρους του θέρετρου, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους θαμώνες και τους πελάτες του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές ενημερώθηκαν από τον κύριο Γιαννάκη Αγαπίου και την κυρία Στέλλα Εγγλέζου (από το City of Dreams Mediterranean) για τις δυνατότητες που προσφέρει το μοναδικό αυτό έργο στον τομέα της φιλοξενίας και της ψυχαγωγίας.

Το City of Dreams Mediterranean αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση στον τομέα του τουρισμού και της ψυχαγωγίας στην Κύπρο και αναμένεται να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους φοιτητές που σπουδάζουν στον τομέα των Επισιτιστικών Τεχνών. Ήδη αριθμός αποφοίτων και φοιτητών των Προγραμμάτων των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege εργάζονται στον πολυδύναμο αυτό χώρο.

Οι φοιτητές εκτίμησαν τον εντυπωσιακό προορισμό και αποκόμισαν αξιόλογες εμπειρίες από την εκπαιδευτική τους επίσκεψη.