Νέα,10 Ιουλίου, 2024,

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Intercollege για τον θάνατο της Προέδρου του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου, Βάκιας Ιωαννίδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Intercollege και το πρόγραμμα σπουδών Αισθητικής εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της Πρόεδρου του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου, Βάκιας Ιωαννίδου.

Το στίγμα της Βάκιας Ιωαννίδου στο επάγγελμα της Αισθητικής είναι αδιαμφισβήτητο, αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η επιμονή και η αφοσίωσή της στον τομέα της Αισθητικής αποτελούσε πηγή έμπνευσης για όλους, με την ίδια να καθιερώνεται από τις πλέον εμβληματικές προσωπικότητες του κλάδου.

Το έργο ζωής της Βάκιας Ιωαννίδου στην κατοχύρωση και αναγνώριση του επαγγέλματος της Αισθητικής στην Κύπρο καθώς και στην ίδρυση του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου θα παραμείνουν ανεκτίμητα.

Ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής προς την Βάκια Ιωαννίδου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Intercollege αποφάσισε τα ακόλουθα:

  1.  Την καθιέρωση, υπό συγκεκριμένους όρους, της ετήσιας υποτροφίας «Βάκια Ιωαννίδου» ύψους 50% για όλα τα έτη σπουδών του προγράμματος Πτυχίο Αισθητικής του Intercollege.
  2. Την ονομασία του εργαστηρίου Αισθητικής προσώπου του Intercollege σε εργαστήριο Αισθητικής προσώπου «Βάκια Ιωαννίδου».

Η Διοίκηση και η Ακαδημαϊκή κοινότητα του Intercollege εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.