Ολιστικό Μασάζ

Ζητήστε Πληροφορίες

Όνομα

Επίθετο

Ηλ.διεύθυνση (e-mail)

Τηλέφωνο

[recaptcha theme:dark]

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αναγνωρίζω ότι το Intercollege μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ολιστικό Μασάζ »

Το Intercollege Λευκωσίας σε συνεργασία με το Εξωτερικό Εξεταστικό Σώμα ITEC (Αγγλίας) ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ολιστικό Μασάζ ».

Το Intercollege, ως πρωτοπόρο Ίδρυμα Εκπαίδευσης στην Κύπρο και μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία του στο χώρο της Αισθητικής, προσφέρει το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης «Ολιστικό Μασάζ» το οποίο παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για μια καριέρα ως επαγγελματίας Μασέρ.

Διάρκεια Προγράμματος: 90 ώρες

Αποτελείται από δυο μέρη:

Α. Το Θεωρητικό Μέρος, το οποίο παρέχει γνώσεις που αφορούν τη θεωρεία της εφαρμογής μάλαξης και στηρίζουν τη τεχνική που ακολουθείται στο πρακτικό μέρος του προγράμματος.

Β. Το Πρακτικό Μέρος, το οποίο πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια και παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες στην παροχή Ολιστικού Μασάζ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακαθίσουν σε εξωτερικές εξετάσεις και να πιστοποιηθούν από το Διεθνώς αναγνωρισμένο Εξωτερικό Εξεταστικό Σώμα ITEC (Αγγλίας) παίρνοντας «ITEC Holistic Massage Diploma».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Κεντρικό Γραφείο Υποδοχής – Τηλ.22842500 / Φαξ: 22842555

Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!