Εκδηλώσεις, Νέα,21 Μαρτίου, 2024,

Ημερίδα «Γίνομαι Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων για μία μέρα» στο Intercollege

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Intercollege για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών και μαθητριών, διοργανώνεται η ημερίδα «Γίνομαι Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων για μία μέρα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. και 12:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Intercollege στην Λευκωσία στην οδό Μάρκου Δράκου 8, Έγκωμη, 2409.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείων , Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) καθώς και ιδιωτικών σχολείων αναγνωρισμένων απο το Υπουργείο Παιδείας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για το 2ετές Δίπλωμα, το οποίο προετοιμάζει τους φοιτητές για απασχόληση σε διάφορους τομείς όπως η ψύξη, η θέρμανση, ο κλιματισμός, ο εξαερισμός, τα υδραυλικά και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας..

Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Σπουδών στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εργαστηριακά-πρακτικά διαδραστικά μαθήματα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ