Εκδηλώσεις, Νέα,11 Μαρτίου, 2024,

Ημερίδα «Γίνομαι Μάγειρας & Ζαχαροπλάστης για μία μέρα» στο Intercollege

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Intercollege για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών και μαθητριών, διοργανώνεται η ημερίδα «Γίνομαι Μάγειρας & Ζαχαροπλάστης για μία μέρα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. και 12:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο UNESCO στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Έγκωμη, Μακεδονιτίσσης 46, CY-2417.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείων , Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) καθώς και ιδιωτικών σχολείων αναγνωρισμένων απο το Υπουργείο Παιδείας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Επισιστικές Τέχνες – Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία και Τραπεζοκομία και τις σπουδές σε επίπεδο Πτυχίου 4 έτη (Ελληνική γλώσσα) ή Διπλώματος 2 έτη (Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα).

Σκοπός της ημερίδας είναι να δώσει στους νέους και νέες τα εφόδια να γνωρίσουν καλύτερα το επάγγελμα και τις πολυάριθμες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρονται.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό στις Επισιστικές Τέχνες θα παρουσιάσει τα Πρόγραμματα Σπουδών στο Αμφιθέατρο UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αλλά και στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια των προγραμμάτων όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εργαστηριακά-πρακτικά διαδραστικά μαθήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 22842500 ή συμπλήρωσε πιο κάτω.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ