Εκδηλώσεις, Νέα,11 Μαρτίου, 2024,

Ημερίδα «Γίνομαι Αισθητικός για μία μέρα» στο Intercollege

«Γίνε αισθητικός για μία μέρα», συμμετέχοντας στην ημερίδα που διοργανώνει το Πρόγραμμα Σπουδών Αισθητικής. Ζήσε τη φοιτητική εμπειρία μέσω Βιωματικών Εργαστηρίων στους εργαστηριακούς χώρους του προγράμματος. 

Σκοπός της ημερίδας είναι να δώσει στους νέους και νέες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το επάγγελμα και τις πολυάριθμες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει το επάγγελμα του Αισθητικού.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείων και Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ), προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Αισθητική και τις σπουδές σε επίπεδο Πτυχίου (4 έτη).

Η παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής, θα γίνει από το εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση στους νέους, υπερσύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους εργαστηριακούς χώρους Αισθητικής και Κοσμητολογίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Σπουδών Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC). Ακολούθως οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε Bιωματικά Eργαστήρια Κοσμητολογίας και Μακιγιάζ.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Αισθητικού, την απόκτηση Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος και Άδειας Λειτουργίας Ινστιτούτου.

Στην εκδήλωση από πλευράς Intercollege θα είναι παρόντες στις παρουσιάσεις και στα βιωματικά εργαστήρια οι Δρ. Μάριος Στυλιανού, κυρία Γεωργία Μηνά, κυρία Σοφία Θεοδωρίδου και η κυρία Ειρήνη Γερμανού.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ