Φοιτητική Ζωή

Στο Intercollege είμαστε δίπλα σου σε αυτή τη νέα αρχή ως φοιτητής, ξέρουμε ότι θα χρειαστείς την καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι δέσμευση μας να σου την παρέχουμε! Θεωρούμε τη φοιτητική ζωή ως ένα σημαντικό κομμάτι της φοιτητικής εμπειρίας αφού προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φοιτητές την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής, από την ημέρα που πραγματοποιούν την εγγραφή τους μέχρι και την ημέρα που θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και θα αρχίσουν πια να χτίζουν το μέλλον τους.

Το να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της φοιτητικής σου ζωής, δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού θα αισθανθείς άνετα στους νέους χώρους του κολεγίου, θα γνωρίσεις και θα συναναστραφείς με νέα άτομα με μεγάλη ευκολία. Η κοινότητα του Κολεγίου βρίσκεται δίπλα σου για να σε καλωσορίσει σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να σε οδηγήσει σε μια επιτυχημένη ολοκλήρωση της φοιτητικής σου πορείας.

Προσπάθεια μας είναι να σε βοηθήσουμε να γίνεις και εσύ κομμάτι της Κολεγιακής μας κοινότητας. Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Intercollege μπορεί να σε βοηθήσει σε ό,τι αφορά την εξεύρεση στέγασης και να πάρεις την φοιτητική σου ταυτότητα, ακόμη και να έχεις δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ομάδα λειτουργών και συμβούλων μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση και βοήθεια σε θέματα που σε απασχολούν και αφορούν είτε προσωπικά είτε ακαδημαϊκά θέματα, με ευαισθησία, σεβασμό και πλήρη εμπιστευτικότητα.