Απέκτησε Πτυχίο Αισθητικής 

Ζητήστε Πληροφορίες

Όνομα

Επίθετο

Ηλ.διεύθυνση (e-mail)

Τηλέφωνο

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αναγνωρίζω ότι το Intercollege μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

‘Έχεις Δίπλωμα Αισθητικής;
Μπορείς τώρα να αποκτήσεις και Αναγνωρισμένο Πτυχίο (ΒSc) Αισθητικής

 

 1. Ειδικό ωράριο φοίτησης με πρωινά μαθήματα
 2. Προσιτά μειωμένα δίδακτρα με μηνιαίες δόσεις
 3. Κρατική χορηγία
 4. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας
 5. Δυνατότητα αποφοίτων να διδάξουν σε προγράμματα  Αισθητικής στην Κύπρο
 6. Αναλώσιμα των εργαστηρίων και άλλα έξοδα καλύπτονται στα δίδακτρα
 7. Εξειδικευμένες θεραπείες και ηλεκτροθεραπείες αισθητικής προσώπου και σώματος
 8. Μαθήματα Φωτόλυσης και Λέιζερ – οι απόφοιτοι του Πτυχίου θα έχουν  δικαίωμα χρήσης έντονου παλμικού φωτός για αισθητικές εφαρμογές (εφόσον τροποποιηθεί ο νόμος θα μπορούν να χειρίζονται και μηχανήματα λέιζερ).
 9. Επαγγελματικό και καλλιτεχνικό μακιγιάζ
 10. Ειδικά μαθήματα Διεύθυνσης, Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας στον χώρο αισθητικής

Για πληροφορίες τηλεφώνησε τώρα στο 22842497


Αξιολογημένος – Πιστοποιημένος κλάδος σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης-Πιστοποίησης (Σ.ΕΚ.Α.Π)

Γλώσσα: Ελληνικά

Μαθησιακά Αποτελέσματα

 • Δεξιότητες σε θεραπείες ομορφιάς με ένα ψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και με μια ολιστική προσέγγιση στις ατομικές ανάγκες του πελάτη.
 • Δεξιότητες στην εφαρμογή εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος, επαγγελματικό μακιγιάζ σε 4 επίπεδα, μασάζ σώματος, τεχνικές αποτρίχωσης, ριζική αποτρίχωση, μανικιούρ/πεντικιούρ, και Αρωματοθεραπεία.
 • Γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες σε θέματα διεύθυνσης Ινστιτούτου Αισθητικής, με στόχο την αύξηση στον αριθμό των ειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο εργασίας.
 • Βασικές γνώσεις διοίκησης, όπως οι αρχές μάνατζμεντ, βασικές γνώσεις λογιστικής, θεωρίας του μάρκετινγκ και βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας, της εφαρμογής καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
 • Εφόδιο για καλύτερη θέση στον ανταγωνιστικό  χώρο της αισθητικής.
 • Στήριξη και συμβουλευτική για επαγγελματική εργοδότηση.
 • Με την ολοκλήρωση του Πτυχίου γίνεται άμεση εγγραφή στο Μητρώο Αισθητικών Κύπρου με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος & Άδεια Λειτουργίας Ινστιτούτου Αισθητικής.

 

Υπερσύγχρονα Εργαστήρια

Το Intercollege διαθέτει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, για την κατάλληλη πρακτική εξάσκηση και την απόκτηση δεξιοτήτων στις εφαρμογές του κλάδου. Θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και να συμμετέχεις σε παρουσιάσεις βασισμένες στις τελευταίες εξελίξεις του τομέα με εξειδικευμένες θεραπείες και προϊόντα.

 

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές απαιτήσεις και ανάγκες της σημερινής αγοράς στον τομέα της Αισθητικής.

Ο συνδυασμός αισθητικής και διεύθυνσης σε ενισχύει για μια δυναμική εισδοχή στο επάγγελμα. Θα είσαι σε θέση να στελεχώσεις και να διευθύνεις μεγάλα κέντρα αισθητικής και SPA ή να διευθύνεις με επιτυχία το δικό σου επαγγελματικό κέντρο αισθητικής.

Πρόγραμμα Σπουδών

Ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών για απόφοιτες του διπλώματος Αισθητικής για να αποκτήσεις και εσύ Αναγνωρισμένο Πτυχίο (ΒSc) Aισθητικής
Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!
Έναρξη μαθημάτων

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!