Νέα,23 Οκτωβρίου, 2020,

Έρευνα: Εκπαίδευση, Εργασία, Σταδιοδρομία 2020

Έρευνα: Εκπαίδευση, Εργασία, Σταδιοδρομία 2020

Αγαπητέ/ή απόφοιτε/η του Intercollege,

Σε μια κρίσιμη εποχή για όλους, η επαφή και η επικοινωνία με τη φοιτητική μας κοινότητα γίνεται ακόμα πιο σημαντική.

Η γνώμη και η άποψή σας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε προσφέροντας συνεχώς αναβαθμισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Γι’ αυτόν τον λόγο το Κολέγιό μας διεξάγει έρευνα με θέμα “Εκπαίδευση, Εργασία, Σταδιοδρομία” – και θα σας παρακαλούσαμε όπως λάβετε μέρος, απαντώντας στο σχετικό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε

εδώ μέχρι τις 30/10/2020.

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το παρόν ερωτηματολόγιο θα παραμείνουν ανώνυμα και δεν θα παρουσιαστούν σε σύνδεση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς λόγους και θα τηρηθoύν όλοι οι κανονισμοί σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ερωτηματολόγιο και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

 

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.