ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μοντέρνα & εξεζητημένα κοκτέιλ

Elevate Your Career in Beauty and Wellness

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες μπάρμαν, αυτό το μάθημα σας βυθίζει στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργίας κοκτέιλ. Ανακαλύψτε τα μυστικά της δημιουργίας του τέλειου ποτού, από την εκμάθηση κλασικών σκευασμάτων έως την καινοτομία των δικών σας καινοτόμων δημιουργιών. Εξερευνήστε τις τελευταίες τάσεις στο mixology, μάθετε για τις επιδεξιότητες του συνδυασμού γεύσεων και τελειοποιήστε τις τελευταίες πινελιές που μεταμορφώνουν ένα ποτό σε αριστούργημα. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εντυπωσιάσετε σε οποιαδήποτε συγκέντρωση, είτε βρίσκεστε πίσω από το μπαρ είτε φιλοξενείτε στο σπίτι. Βυθιστείτε σε αυτή τη ζωντανή εξερεύνηση της κουλτούρας των κοκτέιλ και ανεβάστε το mixology παιχνίδι σας σε νέα ύψη.

APPLY NOW

Γιατί να επιλέξετε το Intercollege

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βραβευμένη Σχολή με χρυσά μετάλλια & κορυφαία έπαθλα σε διεθνείς διαγωνισμούς

Καινοτόμες μέθοδοι μάθησης που συνδυάζουν ακαδημαϊκή και θεωρητική εκπαίδευση με συνεχή πρακτική κατάρτιση

Χρήση σύγχρονων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού αποκλειστικού γαστρονομικού αμφιθεάτρου στο νησί

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Οι παρουσιάσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας, σεφ από την Κύπρο και το εξωτερικό που έχουν εντυπωσιακό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων των αστεριών Michelin, ή είναι πρεσβευτές της εθνικής τους κουζίνας.
  • Flair show από τον βραβευμένο Bartender Κυριάκο Ασσιώτη

Σύνοψη προγράμματος

Χρόνος & Διάρκεια

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 15:00-20:00

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Κριτήρια

Για επαγγελματίες μπάρμαν

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Fine Practice experience

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσα από τον τέλειο συνδυασμό θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής επίδειξης, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γαστρονομικού αμφιθέατρου του νησιού, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ