Wine & Spirit Education Trust (WSET) London programmes

Ζητήστε Πληροφορίες

Όνομα

Επίθετο

Ηλ.διεύθυνση (e-mail)

Τηλέφωνο

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αναγνωρίζω ότι το Intercollege μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Κρασί

Το Intercollege σε συνεργασία με το Wine & Spirit Education Trust (WSET) του Λονδίνου, προσφέρουν προγράμματα κατάρτισης στην οινική εκπαίδευση.

Άμεση έναρξη προγραμμάτων

Επίπεδο 1 (Τμήμα Α’):
04 Μαρτίου Τετάρτη 2020 (15:00-20:15) και
05 Μαρτίου Πέμπτη 2020 (15:00-20:15)
Διάρκεια 10 ώρες

Εκπαιδευτής: Στέφανος Ξιναρής
Εξέταση: 27 Μαρτίου Παρασκευή 2020 (10:00-12:00)

Επίπεδο 1 (Τμήμα Β’):
27 Μαρτίου Παρασκευή 2020 (15:00-20:15) και
28 Μαρτίου Σάββατο 2020 (10:00-15:15)
Διάρκεια 10 ώρες

Εκπαιδευτής: Γιώργος Λουκάκης
Εξέταση: 24 Απριλίου 2020 Παρασκευή (10:00-12:00)

Επίπεδο 2:
02 Απριλίου Πέμπτη (15:00-20:15)           Εκπαιδευτής: Στέφανος Ξιναρής
03 Απριλίου Παρασκευή (10:00-15:15)    Εκπαιδευτής: Στέφανος Ξιναρής
04 Απριλίου Σάββατο (10:00-15:15)         Εκπαιδευτής: Στέφανος Ξιναρής
09 Απριλίου Πέμπτη (15:00-20:15)           Εκπαιδευτής: Γιώργος Λουκάκης
10 Απριλίου Παρασκευή (10:00-15:15)    Εκπαιδευτής: Γιώργος Λουκάκης

Διάρκεια 25 ώρες συν εξέταση 08 Μαΐου 2020, Παρασκευή 10:00-12:00

Όλα τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα COPERNICUS στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Τα προγράμματα αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και έγκυρη επιλογή για ανώτατη κατάρτιση διεπαγγελματικού επιπέδου στις αγορές κρασιού και αποσταγμάτων. Οι τίτλοι σπουδών του WSET αναγνωρίζονται από την παγκόσμια κοινότητα των οργανισμών που ασχολούνται με τα αλκοολούχα ποτά και τον οίνο, ως ηγετικοί τίτλοι εργασίας και εκπαίδευσης.

Το WSET London  δραστηριοποιείται για σχεδόν 50 έτη στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα κρασιά και τα αποστάγματα, με παρουσία σε 72 χώρες και πάνω από 85,000 σπουδαστές ανά έτος παγκοσμίως και με σύνολο πέραν των 500,000 σπουδαστών από το 1969. Το WSET London έχει την ευθύνη για την ακαδημαϊκή εποπτεία των προγραμμάτων, των κριτηρίων εισαγωγής σε αυτά, της διδακτέας ύλης, των εξετάσεων και της απονομής των τίτλων του ανά τον κόσμο.

Τα επίπεδα εκπαίδευσης:

Η πλήρης σειρά προγραμμάτων αποτελείται από 4 Επίπεδα- το Επίπεδο 1, Επίπεδο 2, Επίπεδο 3 και Επίπεδο 4 – WSET Diploma. Για κάθε επίπεδο εκπαίδευσης απονέμεται ξεχωριστό πιστοποιητικό, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, του WSET- το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για εγγραφή και παρακολούθηση του αμέσως ανώτερου επιπέδου κατάρτισης.

Σε ποιους απευθύνονται:

  • Εργαζόμενους όλων των παραγωγικών σταδίων
  • Στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενημερώνονται διαρκώς γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους
  • Στελέχη επιχειρήσεων που επιζητούν την απόκτηση επαγγελματικής  κατάρτισης που θα τους παρέχει μοναδικές δυνατότητες ανέλιξης στην εργασία τους και την καριέρα τους
  • Εταιρίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη στελέχωση των τμημάτων τους όπως επίσης να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
  • Νέους άνω των 18 ετών που προσανατολίζονται επαγγελματικά στις αγορές των κρασιών και των αποσταγμάτων είτε στην Κύπρο είτε στη διεθνή αγορά
  • Καταναλωτές που θέλουν να αποκτήσουν επίσημη εκπαίδευση (Formal Education) πάνω στα κρασιά και τα αποστάγματα ή που επιθυμούν τη διαρκή ενημέρωση στη συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία κρασιών και αποσταγμάτων που παράγονται στον κόσμο σήμερα.

Γλώσσες και χώροι διδασκαλίας:

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική, με απόδοση της ορολογίας και στην αγγλική. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους βιβλία εργασίας του WSET και WSPC και στις δύο γλώσσες, με τη δυνατότητα  εξέτασης είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα. Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Οι σπουδαστές, με αποτελέσματα εξετάσεων και Διπλώματα Σπουδών που απονέμονται απευθείας από το WSET της Μεγάλης Βρετανίας, εξασφαλίζουν εύκολα και απρόσκοπτα παγκοσμίου κύρους εκπαίδευση χωρίς την επιπλέον επιβάρυνση χρόνου και χρήματος που θα ήταν αναγκαία εάν σπούδαζαν στην Αγγλία. Παρέχεται, επομένως, η δυνατότητα στους σπουδαστές μας να διεκδικήσουν έγκυρα και πιστοποιημένα κορυφαίους επαγγελματικούς τίτλους της παγκόσμιας αγοράς φοιτώντας στην Κύπρο και στην Ελληνική γλώσσα.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιπέδου 1/ WSET® Award in Wines  – QCF Τίτλου Επιπέδου 1 600/1504/4

Εισάγει τον υποψήφιο στις κύριες κατηγορίες των κρασιών και ανάλογα με το σημείο πώλησης που δραστηριοποιείται – εστίαση, λιανικό ή/και χονδρικό εμπόριο, του παρέχεται και η αντίστοιχη πρακτική κατάρτιση. Η θεματολογία του Επιπέδου 1 εξετάζει τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας και του συνδυασμού  κρασιού – φαγητού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκτάται η βασική γνώση των προϊόντων και των ικανοτήτων που απαιτείται από όσους ασχολούνται άμεσα με το service του κρασιού και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή/ πελάτη. Είναι επίσης χρήσιμο για εκείνους που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον για το θέμα.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιπέδου 2/ WSET® Award in Wines and Spirits – QCF Τίτλου Επιπέδου 2 600/1508/1

Καλύπτει εμπορικά το ευρύ φάσμα των κρασιών της παγκόσμιας οινογραφίας εξετάζοντας την κάθε μια ποικιλία ανά χώρα. Το πρόγραμμα Επιπέδου 2 μέσω της Συστηματικής Προσέγγισης Γευσιγνωσίας/ Systematic Approach to Tasting (SAT) εξελίσσει την πρακτική κατάρτιση της γευσιγνωσίας διδάσκοντας την τυπικότητα των ποικιλιών του κόσμου. Είναι κατάλληλο όταν απαιτείται ένα εύλογο, αλλά βασικό επίπεδο γνώσεων προϊόντων, συμπληρωματικά ως προς τις δεξιότητες και τις ικανότητες μιας θέσης εργασίας, όπως για παράδειγμα, στο σερβίρισμα πελατών και τα τμήματα πωλήσεων του τομέα της εστίασης, της λιανικής και της χονδρικής πώλησης κρασιών και οινοπνευματωδών. Είναι επίσης χρήσιμο για εκείνους που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον για το θέμα.

Πληροφορίες: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στo τηλέφωνο 22842571 και ηλεκτρονικά στο papamichael.f@unic.ac.cy

Κόστος:

Επίπεδο 1: €370 (επιχορήγηση ΑνΑΔ €120, πληρωτέο από εργοδότη/εργοδοτούμενο €250)

Επίπεδο 2: €720 (επιχορήγηση ΑνΑΔ €300, πληρωτέο από εργοδότη/εργοδοτούμενο €420)

*Μειωμένο δικαίωμα συμμετοχής για άνεργους, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις).

Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!