Loading...

Πληροφορίες

Πτυχίο Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών

Μαγειρική | Ζαχαροπλαστική | Αρτοποιία

Διάρκεια Σπουδών
4 έτη

Γλώσσα Διδασκαλίας
Ελληνική

Μέθοδος Φοίτησης
Πλήρης

Πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο Πανεπιστημιακού επιπέδου

  • Βραβευμένη ως η καλύτερη Σχολή της Νότιας Ευρώπης στις Επισιτιστικές Τέχνες 2017 και 2019

  • Μοναδικό Πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο Πανεπιστημιακού επιπέδου σε Κύπρο και Ελλάδα

  • Βραβευμένη Σχολή με Χρυσά Μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς

  • Εκπαίδευση στους τομείς της μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και τραπεζοκομίας

  • Διδασκαλία που συνδυάζει ιδανικά τη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική επίδειξη σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και γαστρονομικό αμφιθέατρο με σύγχρονο εξοπλισμό

  • Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Τα προγράμματα Επισιτιστικών Τεχνών στο Intercollege σε εφοδιάζουν με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες στον τομέα των Επισιτιστικών Τεχνών, με απώτερο σκοπό την εργοδότηση σου στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και την επαγγελματική σου ανέλιξη ως Αρχιμάγειρας – Διευθυντής Κουζίνας (Chef). Τα μαθήματα του πτυχίου σε εξοπλίζουν για μια δυναμική καριέρα μέσω του υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης και εκμάθησης των δυνατοτήτων διοίκησης μιας κουζίνας ή μιας επισιτιστικής επιχείρησης στην ολότητά της.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου: Intercollege Application Form

Δείτε τους Επιτυχημένους Αποφοίτους μας

Ανδρέας Ανδρέου

Απόφοιτος – 2008
Καλύτερος Νεαρός Αρχιμάγειρας Κύπρου – 2008
TimeOut Καλύτερος Αρχιμάγειρας Κύπρου – 2017

Μιχάλης Μαυρομουστάκης

Απόφοιτος – 2006
Καλύτερος Ζαχαροπλάστης Κύπρου – 2012
Καλύτερος Ζαχαροπλάστης Νότιας Ευρώπης – 2013

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου

Απόφοιτος – 2010
Αρχιμάγειρας υγιεινής διατροφής στο healthydo_cy
Συμμετείχε στο Μaster chef TV show 2018

Εκπαιδευτική Έκθεση 2020

Επισιτιστικές Τέχνες

Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών (Πτυχίο – 4 έτη)

Το Πτυχίο Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών σε εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες στον τομέα των Επισιτιστικών Τεχνών και προάγει το επίπεδο των διευθυντικών σου γνώσεων με απώτερο σκοπό την εργοδότησή σου ως Αρχιμάγειρας – Διευθυντής Κουζίνας (Chef).

Το Πτυχίο είναι το πρώτο και το μόνο πιστοποιημένο, ισότιμο και αντίστοιχο πανεπιστημιακού επιπέδου, που προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα στην Κύπρο και στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι Λένε οι Φοιτητές μας

Σπουδάζοντας στον κλάδο διεύθυνσης επισιτιστικών τεχνών του Intercollege είχα την ευκαιρία να αναπτύξω τις γνώσεις και τις ικανότητες μου στον τομέα της μαγειρικής. Επίσης είχα την τιμή να λάβω μέρος σε διαγωνισμούς και να εκπροσωπήσω την σχολή σε Κύπρο και εξωτερικό. Το επίπεδο μάθησης και η προσέγγιση από τους καθηγητές είναι αδιαμφισβήτητα σε πολύ ψηλό επίπεδο. Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί η σχολή με διάφορες κορυφαίες επισιτιστικές επιχειρήσεις της Κύπρου αναμφίβολα θα μου δώσουν την ευκαιρία να έχω άμεση εργοδότηση μετά την αποφοίτησή μου.

Κυριάκος Καράσαββας, Φοιτητής του τμήματος Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών

Φοιτητική Ζωή στο Intercollege

Μέσα και γύρω από την πανεπιστημιούπολη βρίσκονται πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Η Έγκωμη, στα γεωγραφικά όρια της οποίας φιλοξενείται ο Οργανισμός μας, είναι ένα πολύ ζωντανό προάστιο της πόλης. Σε πολύ κοντινές αποστάσεις από την Πανεπιστημιούπολη μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, μπαράκια τα οποία γεμίζουν με φοιτητοπαρέες που συχνάζουν εκεί. Επίσης αριθμός εκδηλώσεων και πάρτυ οργανώνονται στην Πανεπιστημιούπολη, στα οποία μπορείτε να γνωρίζετε τους συμφοιτητές σας και να διασκεδάσετε. Το ολοκαίνουριο Κέντρο Άθλησης και Ευεξίας μας UFIT Fitness Centre) σας παρέχει κάθε ευκολία ώστε να κρατηθείτε σε φόρμα, με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πρωτοποριακές αίθουσες άθλησης και έμπειρο προσωπικό. Εκτός από το UFIT, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις για πολλά άλλα αθλήματα.

Οι νέες φοιτητικές εστίες (UNIC Residences) οι οποίες είναι διαθέσιμες και στους φοιτητές μας επαναπροσδιορίζουν την έννοια της φοιτητικής διαμονής, καθώς περιλαμβάνουν τρία ξεχωριστά συγκροτήματα εστιών –τα SIX, U και TRIANGLE–
τα οποία συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές φοιτητικές εστίες της Ευρώπης.Οι εστίες βρίσκονται στο UNIC City, περιβάλλονταιαπό την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που σφύζει από ζωή, όπως και τα 20 και πλέον πανεπιστημιακά κτίρια τα οποία περικλείουν την περιοχή.

Εγγραφείτε Τώρα!

Οι Εγγραφές Άρχισαν!

Εγγραφείτε σήμερα και συμπληρώστε την online αίτηση, για να αρχίσετε τη διαδικασία εισδοχής!
Εγγραφείτε Τώρα!