Πρόγραμμα Υποκριτικής Τέχνης

Βαρνάβας Κυριαζής
Σαραντάχρονη ευδόκιμη υπηρεσία στο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε πολυάριθμους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σκηνοθεσίες, με πλούσια παραγωγική δραστηριότητα.

Μαγδαλένα Ζήρα
Η Μαγδαλένα Ζήρα συνδυάζει μια αξιόλογη θεωρητική κατάρτηση με εκτενή πείρα στην πρακτική εξάσκηση του αντικειμένου της. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (BA), Θεατρικές Σπουδές στο King’s College London (MA in Text and Performance Studies) σε συνεργασία με το Royal Academy of Dramatic Art, όπου παρακολούθησε μαθήματα Υποκριτικής και ειδικεύτηκε επίσης στην δραματουργία και την συγγραφή θεατρικού έργου. Από το 2003 μέχρι 2006 σπούδασε Θέατρο με ειδίκευση στη Σκηνοθεσία, στο University of California, Irvine (ΜFA in Drama-Directing

Λέα Μαλένη
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1993), του Πανεπιστημίου Queen Margaret, Edinburgh (BA in Performing Arts) (2013) και του Goldsmiths College-University of London (Master in Directing) (2004).

Λία Χαράκη
Δημιουργός, περφόρμερ. Επεξεργάζεται τον σύγχρονο χορό και το περφόρμανς με καινοτόμους τρόπους. Συγκεκριμένα την ενδιαφέρει η έννοια της παράστασης ως συνθήκη που επιτρέπει τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας διαμέσου του σώματος. Στο κέντρο της έρευνάς της τα τελευταία χρόνια είναι το πως η κίνησή και ο φωνητικός ήχος μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μίας διαισθητικής διαδικασίας (IntuNition).

Χλόη Μελίδου
Εχει ανεβάσει μέχρι σήμερα 30 έργα, με συμμετοχές στην Πλατφόρμα Χορού, Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού της Νέας Κίνησης, στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορού και συμμετοχές σε φεστιβάλ στο εξωτερικό.

Μαρία Ζίττη
Απόφοιτος και κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού τίτλου, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεάτρου με ειδίκευση στη Δραματολογία- Παραστασιολογία (Θεατρολογία).

Κώστας Χαραλαμπίδης
Σπούδασε Θέατρο και Αγωγή του Λόγου στην Αθήνα. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου και είναι κάτοχος Μάστερ και Διδακτορικού στα ΜΜΕ και στον Πολιτισμό.

Κώστας Κωνσταντινίδης

Αθηνά Κάσιου
Σπούδασε στο Εmerson College στη Βοστόνη (ΒΑ Theatre Studies), στο Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου (MFA Theatre Directing), στη Θεατρική Ακαδημία Τέχνης (GITIS) στη Μόσχα και στο ISI Indonesian Art Institute στο Μπαλί.

Χρυσή Ανδρέου
Σπούδασε με υποτροφία Fulbright στο Columbia College Chicago (BA Musical Theatre Performance 2010), University of Birmingham (MA Shakespeare and Theatre 2014) και είναι εν δυνάμει κάτοχος διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (PhD Comparative Literature and Cultural Studies 2018).

Γενεθλής Γενέθλη
Σπουδές Middlesex University foundation in Art and design and Central Saint Martins School of Arts BA in scenography.

Ελένη Γκούρλα

Κυριακή Αργυρού
H Κυριακή Αργυρού είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση Δραματολογία-Παραστασιολογία και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Θεατρικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Paris 3-Sorbonne Nouvelle.

Μόνικα Ασημένου
Η Μόνικα Ασημένου είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστμίου Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις Εικαστικές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Paris 1 Pantheon-Sorbonne. Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος στην Ιστορία της Τέχνης.