Πρόγραμμα Βοηθός (Τεχνικός) Φαρμακείου

Μιχάλης Πετρίδης
O Πετρίδης Μιχάλης είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής (2002) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Φαρμακευτική Τεχνολογία (2005) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διακριθεί για τις άριστες ακαδημαϊκές του επιδόσεις με τιμητικές διακρίσεις και υποτροφίες (ΙΚΥ, ΕΠΕΑEΚ – 2003/2004).

Ανδρέας Ρουσίας
O Ρουσσιάς Ανδρέας είναι κάτοχος πτυχίου MBChB της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Manchester (2005), Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ορθοπεδική και Αποκατάσταση (2016) και είναι υποψήφιος Διδάκτορας της Ορθοπεδικής στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλίας. Από το 2013 εργάζεται ως Anatomy Demonstrator και ως Clinical Skills Tutor στην Ιατρική Σχολή του St George (Λευκωσία), ενώ παράλληλα από το 2015 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Πρόγραμμα της Φαρμακευτικής και στο Intercollege Λευκωσίας στο Δίπλωμα Τεχνικών Φαρμακείου.

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Έλλη Φιλίππου

Μαρία Σάββα

Φοίβη Σταυρίδη