Πρόγραμμα Τεχνολογίας Υπολογιστών

Κος Αντώνης Πέτρου
Ο κος Αντώνης Πέτρου κατέχει Πτυχίο στην Επιστήμη της Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στις Βάσεις Δεδομένων και την Ασφάλεια Υπολογιστών. Έχει επίσης βραβευθεί με βραβείο από την ORACLE κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του και είναι πιστοποιημένος κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CISCO CCNA για δίκτυα. Εργάζεται στο Intercollege από το 2011.

Κος Καλλίνικος Τσολιάς
Ο κος Καλλίνικος Τσολιάς απέκτησε το πρώτο του πτυχίο ‘Ανώτερο Δίπλωμα στις τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία πληροφορικής’ απο το Intercollege Λευκωσίας, με υποτροφία από την Αρχη Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA). Ακολούθως, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την απόκτηση του ‘Πτυχίου Ηλεκτρονικής Μηχανικής’ το 2008. Ακολούθησε το ‘Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Ηλεκτρολογικών Συστημάτων’ από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το 2009.

Κα Χρυσάνθη Παπαϊωάννου
Η κα Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κος Πέτρος Πέτρου