Πρόγραμμα Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Γιώργος Φιλιππίδης
Ο Γιώργος Φιλιππίδης είναι κάτοχος Ανώτερου διπλώματος Μηχανολογίας του Ανωτέρου Τεχνολογικού Ινστιτούτου. Απέκτησε πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Budapest University of Technology & Economics το 2001. Από το 2014 εργάζεται ως πλήρες μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού στο Intercollege.

Δημήτρης Χατζηγεωργίου
Ο Δημήτρης Χατζηγρηγορίου είναι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός και μέλος του ΕΤΕΚ. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, αρχικά ως εργολάβος μηχανολογικών εγκαταστάσεων και στην συνέχεια ως μελετητής. Διαθέτει εκτενή εμπειρία σε σύγχρονα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τεχνολογίες HVAC χαμηλής κατανάλωσης.

Γιώργος Βασιλείου
O Γιώργος Βασιλείου απέκτησε το πρώτο πτυχίο ως Μηχανολόγος στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο το 1990. Συνέχισε τις σπουδές του στο City College of the City University των ΗΠΑ απ’ όπου το 1994 απέκτησε πτυχίο B.Eng. με άριστα (Summa Cum Laude student) στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής, με ειδίκευση στην Ενέργεια (Energy). Ακολούθως, το 1996 απέκτησε με άριστα μεταπτυχιακό τίτλο M.Eng. στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής με ειδίκευση στην Ρευστοδυναμική (Fluid Mechanics).

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου
Η Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στέλιος Χοιροδοντής
O Δρ. Στυλιανός Χοιροδοντής απέκτησε το πρώτο πτυχίο ως Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός, στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στην Αγγλία, το 2006. Ακολούθως απέκτησε μεταπτυχιακό στον τομέα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το πανεπιστήμιο του Στραθκλάιντ Γλασκόβης, το 2008. Το Διδακτορικό του απέκτησε το 2010 από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Eργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Intercollege εργάζεται από το 2014 ως υπεύθυνος του κλάδου «Τεχνικός Ηλεκτρολογίας».

Πάρης Πιττακαρας 
Ο Δρ Πάρης Πιττάκαρας έλαβε δίπλωμα BEng και MEng στην Περιβαλλοντική Μηχανική από το Πολυτεχνείο Κρήτης, διδακτορικό δίπλωμα στην Πολιτική Μηχανική (Zero Energy Κτίρια σε χώρες θερμό κλίμα) από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και δίπλωμα στη Διδασκαλία από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Πάρης Μέζος
Ο Πάρης έχει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και γνώση των διαφόρων κλάδων που σχετίζονται με το πετρέλαιο και μηχανολογίας.

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ελίζα Βασιλείου

Χρίστος Προεστός

Κώστας Μωυσής