Πρόγραμμα Τεχνικός Ηλεκτρολογίας

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Καλλίνικος Τσολίας
Ο Καλλίνικος Τσολιάς απέκτησε το πρώτο του πτυχίο ‘Ανώτερο Δίπλωμα στις τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία πληροφορικής’ απο το Intercollege Λευκωσίας, με υποτροφία από την Αρχη Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA). Ακολούθως, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την απόκτηση του ‘Πτυχίου Ηλεκτρονικής Μηχανικής’ το 2008. Ακολούθησε το ‘Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Ηλεκτρολογικών Συστημάτων’ από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το 2009.

Γιώργος Βασιλείου
O Γιώργος Βασιλείου απέκτησε το πρώτο πτυχίο ως Μηχανολόγος στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο το 1990. Συνέχισε τις σπουδές του στο City College of the City University των ΗΠΑ απ’ όπου το 1994 απέκτησε πτυχίο B.Eng. με άριστα (Summa Cum Laude student) στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής, με ειδίκευση στην Ενέργεια (Energy). Ακολούθως, το 1996 απέκτησε με άριστα μεταπτυχιακό τίτλο M.Eng. στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής με ειδίκευση στην Ρευστοδυναμική (Fluid Mechanics).

Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου
Η Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ηρακλής Ηρακλέους

Ιάκωβος Γιακουμή

Άγγελος Αγιώτης