Πρόγραμμα Τεχνικός Αερίων Καυσίμων

Ανδρέας Ανδρέου
Ο Ανδρέας Ανδρέου είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παράλληλα, κατέχει το μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο διεπιστημονικό αντικείμενο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Cyprus International Institute of Management.

Ανδρέας Χατζηθωμάς
Ο Ανδρέας Χατζηθωμάς είναι κάτοχος πτυχίου στο κλάδο Πολιτικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Imperial College London και το Institute for Advanced Study of Pavia, Italy με τίτλο Structural Steel Design και Earthquake Engineering and Engineering Seismology, αντίστοιχα.

Ανδρέας Θεοδουλίδης
Ο Ανδρέας Θεοδουλίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Μηχανική Περιβάλλοντος από τη Πολυτεχνική Σχολή Θράκης, καθώς και Μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (University of Manchester) του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στο Intercollege Λευκωσία από το 2016.

Δημήτρης Παναγιώτου
Ο Δημήτρης Παναγιώτου είναι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού στην Μηχανολογική Μηχανική με κατεύθυνση στην Αεροναυπηγική από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο 1999-2004. Κατέχει επίσης Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου 2006-2008.

Ερνέστος Σαρρής
Ο Δρ. Σαρρής Ερνέστος είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στη Γεωμηχανική Πετρελαίου με εφαρμογές στο πρόβλημα της Υδραυλικής Θραύσης και είναι επίκουρος καθηγητής στη σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών και Μηχανικής στο πρόγραμμα Μηχανικής Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Γιώργος Φιλιππίδης
Ο Γιώργος Φιλιππίδης είναι κάτοχος Ανώτερου διπλώματος Μηχανολογίας του Ανωτέρου Τεχνολογικού Ινστιτούτου. Απέκτησε πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Budapest University of Technology & Economics το 2001. Από το 2014 εργάζεται ως πλήρες μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού στο Intercollege.

Γιώργος Βασιλείου
O Γιώργος Βασιλείου απέκτησε το πρώτο πτυχίο ως Μηχανολόγος στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο το 1990. Συνέχισε τις σπουδές του στο City College of the City University των ΗΠΑ απ’ όπου το 1994 απέκτησε πτυχίο B.Eng. με άριστα (Summa Cum Laude student) στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής, με ειδίκευση στην Ενέργεια (Energy). Ακολούθως, το 1996 απέκτησε με άριστα μεταπτυχιακό τίτλο M.Eng. στον κλάδο Μηχανολογικής Μηχανικής με ειδίκευση στην Ρευστοδυναμική (Fluid Mechanics).

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου
Η Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μαρίνος Χριστοφόρου
Ο Μαρίνος Χριστοφόρου είναι κάτοχος διπλώματος σπουδών στην Μηχανολογία από το Fremantle College Western Australia. Εργάζεται στο Intercollege υπό μερική απασχόληση και συγκεκριμένα στο τμήμα Τεχνικός Αερίων Καυσίμων από το 2014.

Μάριος Στυλιανού
Είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου Χημείας στον τομέα Ανόργανης και Βιοανόργανης Συνθετικής Χημείας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Aπό το 2009 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας, ως λέκτορας στη διδασκαλία μαθημάτων Χημείας, που αφορούν τα Τμήματα Σχολής Επιστημών Υγείας και συναφή Τμήματα που απαιτούν γνώσεις Χημείας.

Μύρια Αβρααμίδου
Η Μύρια Αβρααμίδου είναι κάτοχος Πτυχίου ΒΑ Hons in Business, κάτοχος Mphil, Master Philosophy στην Διοίκηση Προσωπικού (HRM) Πανεπιστημίου Glasgow Galedonian, Scotland. Διδάσκει Εισαγωγή στη Διοίκηση, Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ, οργανωσιακή συμπεριφορά, Καινοτομία ΜΜΕ και Επιχειρηματικότητα στο Intercollege Λευκωσίας.

Παναγιώτης Ανδρέου
Ο Παναγιώτης Ανδρέου είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στην επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού και Μηχανικού Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει επίσης δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Παντελής Ιωνά
Ο Παντελής Ιωνά είναι κάτοχος Πτυχίου στην Πολιτική Μηχανική και Μηχανική Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Πετρελαίων (MSc in Petroleum Engineering) του Πανεπιστημίου Heriot-Watt του Εδιμβούργου. Είναι επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός και διδάσκει στο Intercollege Λευκωσίας.

Πάρης Μέζος
Ο Πάρης έχει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και γνώση των διαφόρων κλάδων που σχετίζονται με το πετρέλαιο και μηχανολογίας.

Πάρης Πιττακαρας
Ο Δρ Πάρης Πιττάκαρας έλαβε δίπλωμα BEng και MEng στην Περιβαλλοντική Μηχανική από το Πολυτεχνείο Κρήτης, διδακτορικό δίπλωμα στην Πολιτική Μηχανική (Zero Energy Κτίρια σε χώρες θερμό κλίμα) από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και δίπλωμα στη Διδασκαλία από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Στέλιος Χοιροδοντής
O Δρ. Στυλιανός Χοιροδοντής απέκτησε το πρώτο πτυχίο ως Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός, στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στην Αγγλία, το 2006. Ακολούθως απέκτησε μεταπτυχιακό στον τομέα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το πανεπιστήμιο του Στραθκλάιντ Γλασκόβης, το 2008. Το Διδακτορικό του απέκτησε το 2010 από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Eργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Intercollege εργάζεται από το 2014 ως υπεύθυνος του κλάδου «Τεχνικός Ηλεκτρολογίας».

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.