Πρόγραμμα Μηχανικής Αυτοκινήτου

Κος Χριστόδουλος Κακουλλή – Συντονιστής Προγράμματος
Ο κος. Χριστόδουλος Κακουλλή είναι κάτοχος πτυχίου στην Μηχανική  αυτοκίνητων από το Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία, 2010, και μεταπτυχιακό στο Management από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton το 2016. Εργάστηκε στο Global College ως συντονιστής του  διπλώματος  μηχανικής  αυτοκινήτων, όπου ήταν επίσης υπεύθυνος για τις δραστηριότητες κινητικότητας Erasmus+ για τους σπουδαστές της  μηχανικής  αυτοκινήτων.

Δρ. Ανδρέας Λοΐζου
Ο Δρ. Ανδρέας Λοΐζου είναι κάτοχος διπλώματος Μηχανολογίας του Ανωτέρου Τεχνολογικού Ινστιτούτου. Απέκτησε πτυχίο μηχανικής οχημάτων από το πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία το 2006, καθώς επίσης και μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Οχημάτων και Διοίκηση από το πανεπιστήμιο του Bradford στην Αγγλία το 2007. Το 2012 τέλειωσε το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο του Bradford. Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα στο πανεπιστήμιο Frederick, και έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά, ορισμένα από τα οποία ήταν το αποτέλεσμα ερευνητικών έργων χρηματοδοτούμενων από την ΕΕ.

Κος Χρίστος Ιωάννου
Ο κος. Χρίστος Ιωάννου είναι κάτοχος Πτυχίου στη Λογιστική και κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά. Έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το διδακτορικό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου αναμένεται η αποπεράτωση του περί τα τέλη του 2018. Διδάσκει λογιστική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Intercollege Λευκωσίας. Είναι ο συντονιστής και εκπαιδευτής του προγράμματος CERTIFIED EXECUTIVE MANAGER το οποίο προσφέρεται από την Ακαδημία Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών Αυστραλίας.

Κα Μαρία Χαραλάμπους Χριστοδούλου
Η κα. Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κα Μαρία Θεοδώρου
Η κα. Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Κος Μάριος Αγαπίου
Ο κος. Μάριος Αγαπίου απέκτησε Πτυχίο από το University of Central Lancashire με τον τίτλο του BEng in Motorsports Engineering. Στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό του δίπλωμα στον τομέα του MEng in Automotive Systems, στο Hochshulle Esslingen. Από το 2010 και εργάζεται ως μηχανολόγος μηχανικός αυτοκινήτων.

Κος Νίκος Γεωργιάδης
Ο κος. Νίκος Γεωργιάδης φοίτησε στο Frederick Institute of Technology, όπου απέκτησε Ανώτερο Δίπλωμα στην Μηχανολογία. Έχει τεράστια πείρα στον τομέα της συντήρησης οχημάτων, αφού από το 1992 έχει εργαστεί σε συνεργεία αντιπροσωπειών αυτοκινήτων ξεκινώντας από μηχανολόγος μηχανικός, μέχρι και υπεύθυνος συνεργείου.

Κος Παναγιώτης Σακκή
Ο κος. Παναγιώτης Σάκκη κατέχει Πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Motorsport Engineering. Στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακό στο Hochschule Esslingen (Γερμάνια), στον προγραμματισμό και δημιουργία συστημάτων του αυτοκινήτου. Από το 2010 εργάζεται στη Mercedes Benz ως τεχνικός διαγνωστικών και από το 2012 ως σύμβουλος στην CIC Automasters για το τμήμα εξυπηρέτησης της FIAT, Alfa Romeo και Jeep.

Κα Χρυσάνθη Παπαϊωάννου
Η κα. Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κος Γιάννης Παναγιώτου