Πρόγραμμα Επισιτιστικών Τεχνών

Αγγελική Αντωνίου
Η Αγγελική Αντωνίου κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Παρίσι IV – Σορβόννη στη Γαλλία. Απέκτησε πτυχίο στη Γαλλική Γλώσσα και Λογοτεχνία το 1999, καθώς επίσης και μεταπτυχιακό στην Ταξιδιωτική Λογοτεχνία το 2000 από το πανεπιστήμιο Παρίσι IV – Σορβόννη στη Γαλλία. Το 2008 απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Πολυγλωσσίας από το πανεπιστήμιο Maine της Γαλλίας. To 2016 διδάσκει Γαλλικά στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege στα προγράμματα πτυχίου και διπλώματος στις Επισιτιστικές Τέχνες.

Άγγελος Ιακωβίδης
Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Επικοινωνία. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια και έχει περάσει από όλες τις θέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2002 διδάσκει στο ΙΝΤERCOLLEGE και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα του ραδιοφώνου και της επικοινωνίας.

Αντώνης Πέτρου
Ο Αντώνης Πέτρου κατέχει Πτυχίο στην Επιστήμη της Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στις Βάσεις Δεδομένων και την Ασφάλεια Υπολογιστών. Έχει επίσης βραβευθεί με βραβείο από την ORACLE κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του και είναι πιστοποιημένος κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου CISCO CCNA για δίκτυα. Εργάζεται στο Intercollege από το 2011.

Γεωργία Κουτρουζά
Η Γεωργία Κουτρουζά έχει αποφοιτήσει από το University of Nicosia και κατέχει Bachelor of Laws (LLB), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας. Είναι εγγεγραμμένη Δικηγόρος στο Μητρώο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και συνεργάτης του Κολλεγίου ως μερικής απασχόλησης εκπαιδεύτρια από το 2013.

Γιώργος Γεωργίου
Ο Γιώργος Γεωργίου αποφοίτησε από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ), όπου απέκτησε το ανώτερο δίπλωμα στην Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία όπου και απέκτησε το “Bachelor Honors in Culinary Arts combined with Event Management”. Είναι κάτοχος “Master degree of education in Culinary Arts’’ από το “Middlesex University” της Αγγλίας. Το 2013 εργοδοτήθηκε από το INTERCOLLEGE Λευκωσίας ως Λέκτορας Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου
Η Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γιάννης Κουής
Ο Γιάννης Κουής είναι κάτοχος πτυχίου στην Διοίκηση Ξενοδοχείων Εστιατορίων και Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης, ΗΠΑ και μεταπτυχιακού (Master’s) στην Διοίκηση Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Από το 2014, εργάζεται στο Intercollege ως λέκτορας στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επισιτιστικών Τεχνών.

Φανή Παπαμιχαήλ
Η Φανή Παπαμιχαήλ είναι κάτοχος πτυχίου «Κοινωνιολογίας με minor στην Πολιτική Επιστήμη» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Master in Business Administration (MBA)» από το Cyprus Institute of Management. Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Φωτεινή Λάππα
Η Φωτεινή Λάππα είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Κατέχει πτυχίο Διατροφολογίας – Διαιτολογίας από το πανεπιστήμιο Surrey (UK) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Ειδίκευσης στον τομέα της «Διατροφής και Άσκησης» από το πανεπιστήμιο Glasgow (UK). Από το 2010 είναι λέκτορας Διατροφής στο Intercollege/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Πρόγραμμα Επισιτιστικών τεχνών.

Παναγιώτης Θεοδοσίου
Ο Πανίκος Θεοδοσίου φοίτησε στο ΙΞΕΤ Κύπρου (σημερινό ΑΞΙΚ), Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική. Από το 1986 ασχολήθηκε με την εκπαίδευση μαγειρικών τεχνών και κατά καιρούς συνεργάστηκε τόσο με το ΑΞΙΚ (Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου). Αναβάθμισε τους τίτλους σπουδών του, απόκτησε το Higher Diploma in Culinary Arts, καθώς και το Master in “Culinary Arts in Higher Education”. Από το 2010 εργάζεται στο Intercollege ως λέκτορας Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Νικόλας Ορφανίδης
Ο Νικόλας Ορφανίδης είναι λέκτορας στο Κολέγιο, κατέχοντας τη θέση του Συντονιστή προγραμμάτων του «Πτυχίου Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών» και του «Διπλώματος Επισιτιστικών Τεχνών». Κατέχει εκτεταμένη εμπειρία στο συντονισμό και διδασκαλία των προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και διδασκαλία τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και τη βιομηχανία φιλοξενίας.

Νικόλας Κωνσταντίνου
Ο Νικόλας Κωνσταντίνου αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Επισιτιστικών Tεχνών του Intercollege, με Διάκριση. Συνέχισε τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στον κλάδο του Hospitality and Tourist Management. Το 2016 αποφοίτησε με Διάκριση και πήρε το πτυχίο του, στον κλάδο της Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege. Επίσης παρακολουθεί μαθήματα μεταπτυχιακού στο τομέα της εκπαίδευσης.

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Κωνσταντίνος Αδαμίδης
Ο Κωνσταντίνος Αδαμίδης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού και Πτυχίου στην Επιστήμη της Πληροφορικής.

Χρίστος Ιωάννου
Ο Χρίστος Ιωάννου είναι κάτοχος Πτυχίου στη Λογιστική, κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά. Έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το διδακτορικό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου αναμένεται η αποπεράτωση του περί τα τέλη του 2018. Διδάσκει λογιστική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Intercollege Λευκωσίας. Είναι ο συντονιστής και εκπαιδευτής του προγράμματος CERTIFIED EXECUTIVE MANAGER το οποίο προσφέρεται από την Ακαδημία Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών Αυστραλίας.

Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα
Ο Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Imperial College του Λονδίνου και διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Manchester Business School. Διδάσκει μαθήματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Επικοινωνία και τις Κοινωνικοοικονομικές Αλλαγές για περισσότερα από 12 χρόνια.

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Μύρια Αβρααμίδου
Η Μύρια Αβρααμίδου είναι κάτοχος Πτυχίου ΒΑ Hons in Business, κάτοχος Mphil, Master Philosophy στην Διοίκηση Προσωπικού (HRM) Πανεπιστημίου Glasgow Galedonian, Scotland. Διδάσκει Εισαγωγή στη Διοίκηση, Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ, οργανωσιακή συμπεριφορά, Καινοτομία ΜΜΕ και Επιχειρηματικότητα στο Intercollege Λευκωσίας.

Χάρης Ταπάκης
O Χάρης Ταπάκης μετά από το πτυχίο BSc Business Economics το 1994 και εργασία 3 ετών, απέκτησε το 1998 μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Εργάζεται από το 2001 ως σύμβουλος και εκπαιδευτής ενώ προηγουμένως κατείχε διευθυντικές θέσεις

Μαρίνα Χριστοφή
Η Μαρίνα Χριστοφή αποφοίτησε απο το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημιού Κύπρου όπου απέκτησε το πτυχίο της στην Γαλλική Φιλολογία.Το 2009 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα της γαλλικής γλωσσολογίας απο το Πανεπιστήμιου Poitiers στην Γαλλία και απο τον Φεβρουάριο του 2015 κατέχει το δίπλωμα για εξετάστρια Γαλλικών στις εξετάσεις DELF.
Aπό τον Σεπτέμβριο του 2017 διδάσκει Γαλλικά στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege στα προγράμματα πτυχίου και διπλώματος στις Επισιτιστικές Τέχνες.