Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Άγγελος Ιακωβίδης
Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Επικοινωνία. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια και έχει περάσει από όλες τις θέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2002 διδάσκει στο ΙΝΤERCOLLEGE και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα του ραδιοφώνου και της επικοινωνίας

Φανή Παπαμιχαήλ
Η Φανή Παπαμιχαήλ είναι κάτοχος πτυχίου «Κοινωνιολογίας με minor στην Πολιτική Επιστήμη» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Master in Business Administration (MBA)» από το Cyprus Institute of Management. Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Χρυσάνθη Παπαιωάννου
Η Χρυσάνθη Παπαϊωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σαν Ξένη Γλώσσα από το πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2006 και ταυτόχρονα διδάσκει σε πολλά επίπεδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Μύρια Αβραμίδου
Η Μύρια Αβρααμίδου είναι κάτοχος Πτυχίου ΒΑ Hons in Business, κάτοχος Mphil, Master Philosophy στην Διοίκηση Προσωπικού (HRM) Πανεπιστημίου Glasgow Galedonian, Scotland. Διδάσκει Εισαγωγή στη Διοίκηση, Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ, οργανωσιακή συμπεριφορά, Καινοτομία ΜΜΕ και Επιχειρηματικότητα στο Intercollege Λευκωσίας.

Χρίστος Ιωάννου
Ο Χρίστος Ιωάννου είναι κάτοχος Πτυχίου στη Λογιστική, κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά. Έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το διδακτορικό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου αναμένεται η αποπεράτωση του περί τα τέλη του 2018. Διδάσκει λογιστική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Intercollege Λευκωσίας. Είναι ο συντονιστής και εκπαιδευτής του προγράμματος CERTIFIED EXECUTIVE MANAGER το οποίο προσφέρεται από την Ακαδημία Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών Αυστραλίας.

Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα
Ο Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Imperial College του Λονδίνου και διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Manchester Business School. Διδάσκει μαθήματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Επικοινωνία και τις Κοινωνικοοικονομικές Αλλαγές για περισσότερα από 12 χρόνια.

Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου
Η Μαρία Χαραλάμπους – Χριστοδούλου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως διδακτορική φοιτήτρια και βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Χάρης Αντωνίου

Χριστόδουλος Κακουρής

Ειρήνη Μαραγκού

Ειρήνη Σπυρίδωνος

Παναγιώτης Παναγή

Richard Graham

Κορνηλία Νικολάου

Σοφία Μιχαήλ

Martin Rigby

Jannel Komodromou

Ευστάθιος Μαύρος

Richard Agini

Εύη Αναστασίου

Εύη Δεκούλου

Κυριάκος Αντωνίου

Ανδρέας Δημητρίου

Μαρία Δημητρίου

Παναγιώτης Διάκος

Εύα Επαμεινώνδα

Έμιλυ Ευλαβή

Αστέρω Μιχαήλ

Άντρια Φοινιεύς