Πρόγραμμα Διαχείρισης Γραφείου

Άγγελος Ιακωβίδης
Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Επικοινωνία. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια και έχει περάσει από όλες τις θέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2002 διδάσκει στο ΙΝΤERCOLLEGE και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα του ραδιοφώνου και της επικοινωνίας

Φανή Παπαμιχαήλ
Η Φανή Παπαμιχαήλ είναι κάτοχος πτυχίου «Κοινωνιολογίας με minor στην Πολιτική Επιστήμη» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Master in Business Administration (MBA)» από το Cyprus Institute of Management. Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Ανδρέας Ζεβλάρης
Ο Κ. Ζεβλάρης Ανδρέας είναι κάτοχος πτυχίου στο Business and Financial Management από το Πανεπιστήμιο του Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Forensic Accounting από το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Χρίστος Ιωάννου
Ο Χρίστος Ιωάννου είναι κάτοχος Πτυχίου στη Λογιστική, κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά. Έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το διδακτορικό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου αναμένεται η αποπεράτωση του περί τα τέλη του 2018. Διδάσκει λογιστική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Intercollege Λευκωσίας. Είναι ο συντονιστής και εκπαιδευτής του προγράμματος CERTIFIED EXECUTIVE MANAGER το οποίο προσφέρεται από την Ακαδημία Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών Αυστραλίας.

Γεωργία Κουτρουζά
Η Γεωργία Κουτρουζά έχει αποφοιτήσει από το University of Nicosia και κατέχει Bachelor of Laws (LLB), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας. Είναι εγγεγραμμένη Δικηγόρος στο Μητρώο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και συνεργάτης του Κολλεγίου ως μερικής απασχόλησης εκπαιδεύτρια από το 2013.

Daniel Housard

Ευστάθιος Μαύρος

Richard Agini

Εύη Αναστασίου

Κυριάκος Αντωνίου

Ανδρέας Δημητρίου

Μαρία Δημητρίου

Παναγιώτης Διάκος

Εύα Επαμεινώνδα

Έμιλυ Ευλαβή

Ουρανία Καττάμη

Αστέρω Μιχαήλ