Πρόγραμμα Αισθητικής

Γεωργία Μηνά
Η Γεωργία Μηνά είναι εκπαιδεύτρια Αισθητικής με 11ετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι κάτοχος πτυχίων «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» και «BSc in International Spa Management». Επιπλέον, κατέχει Δίπλωμα City & Guilds (Μεγάλης Βρετανίας) στην διδασκαλία, Δίπλωμα CIDESCO (Ελβετίας) στην Αισθητική και Διπλώματα ITEC (Μεγάλης Βρετανίας) σε Ανατομία και Φυσιολογία, Θεραπείες προσώπου-μακιγιάζ-ονυχοκομίας, Θεραπείες μάλαξης και ηλεκτρικές θεραπείες σώματος, λεκτρικές θεραπείες προσώπου, Ριζική αποτρίχωση, Ινδικό μασάζ κεφαλής, Αρωματοθεραπεία και Ρεφλεξολογία. Στο παρόν στάδιο βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του προγράμματος σπουδών ‘Μεταπτυχιακό στην Αισθητική Φροντίδα και Άσκηση, στη Προαγωγή Υγείας και Διαχείριση του Στρες’. Το 2015, έγινε μέλος του Intercollege, ως εκπαιδεύτρια πλήρους απασχόλησης στα προγράμματα Αισθητικής. Ειδικεύεται σε μεθόδους Εξειδικευμένης Αποτρίχωσης, Ηλεκτροθεραπείες και Θεραπείες Σπα/Εναλλακτικές Θεραπείες.

Χαρά Παναγιώτου
Η Χαρά Παναγιώτου είναι κάτοχος πτυχίου Αισθητικής και κοσμετολογίας από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Το 2015, έγινε μέλος της ομάδας DERMAWAY, ως σύμβουλος ομορφιάς και αισθητικός προσώπου, εκτελώντας την πρακτική της άσκηση. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα από την CHYSALLIS PRODERMA LTD για να ενταχθεί το 2017 στην ομάδα της SKIN DEVOTION LTD, ως βασική εκπαιδεύτρια προϊόντων και μηχανημάτων, σύμβουλος ομορφιάς και σύμβουλος πωλήσεων. Ειδικεύεται σε θεραπείες προσώπου και σώματος, δερματοστιξία φρυδιών, προσθήκη βλεφαρίδων και μακιγιάζ.

Έλενα Σοφοκλέους
Η Έλενα Σοφοκλέους είναι κάτοχος πτυχίου Αισθητικής και Κοσμητολογίας από το Τ.Ε.Ι Αθήνας. Κατέχει δίπλωμα επαγγελματικού μακιγιάζ από το Freddy make-up stage και δίπλωμα μακιγιάζ ειδικών εφέ από το Αct makeup studio. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στο αισθητικό μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών από το Εvabeauty Studies. Είναι ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής και το 2015 έγινε μέλος του Intercollege, ως εκπαιδεύτρια στα προγράμματα Αισθητικής. Ειδικεύεται σε θεραπείες προσώπου, μακιγιάζ, θεραπείες μάλαξης, ηλεκτρικές θεραπείες σώματος και προσώπου, ριζική αποτρίχωση και εφαρμογές λέιζερ IPL.

Μαρί Μανναρίδου
Η Μανναρίδου Μαρί είναι εγγεγραμμένη επαγγελματίας αισθητικός με 8έτη πείρα. Είναι κάτοχος Πτυχίου Αισθητικής και Κοσμετολογίας από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, κατέχει δίπλωμα μακιγιάζ από τη σχολή Freddy makeup stage της Αθήνας. Ειδικεύεται σε θεραπείες προσώπου, μακιγιάζ, θεραπείες μάλαξης, ηλεκτρικές θεραπείες σώματος και προσώπου, ριζική αποτρίχωση και εφαρμογές λέιζερ IPL.

Σταύρος Τράντας
Ο Δρ. Σταύρος Τράντας σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καΐρου, απ’ όπου πήρε το πτυχίο M.B.,B.Ch. Ακολούθως, ειδικεύτηκε στην Δερματολογία και είναι κάτοχος πτυχίου MSc Dermatology, STDs and Andrology.

Ευάγγελος Λατζουράκης
Ο κος Λατζουράκης αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική Σχολή στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1986 και στη συνέχεια εργάστηκε ως νοσηλευτής στην κλινική Κυανός Σταυρός και Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος. Το 1991 άρχισε να εργάζεται στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στο Λονδίνο. Το 1992 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην νεφρολογική νοσηλευτική στη Σχολή Νοσηλευτικής του Αγίου Βαρθολομαίου. Συνέχισε να εργάζεται στο Λονδίνο ως ειδικός νοσηλευτής νεφρολογίας σε μονάδα αιμοκάθαρσης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του, μετακόμισε στη Κύπρο και το 1997 άρχισε να εργάζεται ως ειδικός νοσηλευτής νεφρολογίας στο νοσοκομείο της Λάρνακας, στη μονάδα αιμοκάθαρσης όπου και δημιούργησε επιτυχώς την Μονάδα Περιτοναϊκής Κάθαρσης με 14 ασθενείς. Διεξήγαγε διάφορες μελέτες για τη δημιουργία σημαντικών κλινικών πρωτοκόλλων. Το 2007, άρχισε να εργάζεται ως λέκτορας στο πρόγραμμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το 2012, απέκτησε Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Μάθηση και Διδασκαλία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Από το 2011 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Surrey.

Ήβη Μιχαηλίδου
Η Δρ. Ήβη Μιχαηλίδου, ολοκλήρωσε όλες τις σπουδές της κατέχοντας Πτυχίο Ψυχολογίας, MSc στην Επαγγελματική και Οργανωτική Ψυχολογία και PhD στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Surrey, Ηνωμένου Βασιλείου. Το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον βρίσκεται στον τομέα της Ψυχολογίας της Επαγγελματικής Υγείας, όπως το άγχος, η εργασιακή ισορροπία, ο ύπνος, η αποτοξίνωση, η εξάντληση και γενικά οτιδήποτε γύρω από την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Έχει γράψει ακαδημαϊκά και μη άρθρα και έχει μιλήσει σε πολλά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά συνέδρια. Είναι μέλος του British Psychological Society και του European Association of Work and Organizational Psychology.

Μάριος Στυλιανού
Ο Δρ. Μάριος Στυλιανού είναι Χημικός και από το 2009 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας, ως λέκτορας στη διδασκαλία μαθημάτων Χημείας, που αφορούν τα Τμήματα Σχολής Επιστημών Υγείας και συναφή Τμήματα που απαιτούν γνώσεις Χημείας.
Είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου Χημείας στον τομέα Ανόργανης και Βιοανόργανης Συνθετικής Χημείας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορικός συνεργάτης/ερευνητής στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιου Κύπρου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και στη συνέχεια ως επισκέπτης καθηγητής στα Τμήματα Χημείας και Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Κύπρου.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη σύνθεση και τη μελέτη/χαρακτηρισμό συμπλόκων ενώσεων με τις εξής ιδιότητες: ενώσεις μοντέλα, τα οποία αντανακλούν ενεργά κέντρα μεταλλοενζύμων; σύνθεση, χαρακτηρισμός και μελέτη σταθερότητας συμπλόκων ενώσεων ως προς αντιδιαβητικές και αντιοξειδωτικές/αντικαρκινικές ιδιότητες; σύνθεση και μελέτη ενώσεων με φωτοκαταλυτικές ή αναγωγικές ιδιότητες για την εκλεκτική μετατροπή μορίων ή ανεπιθύμητων ρύπων σε χρήσιμα καύσιμα (ως εναλλακτικές πηγές ενέργειας) στον τομέα «πράσινης» Χημείας. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως σε οργανικά υποστρώματα που αφορούν φαινολικά οργανικά μόρια σε συνδυασμό με μεταλλοϊόντα βιολογικής σημασίας (βαναδίου, ψευδαργύρου, σιδήρου, χαλκού, μολυβδαινίου).
Έχει εξειδικευτεί σε τεχνικές χαρακτηρισμού μορίων στη στερεή κατάσταση, όπως η Κρυσταλλογραφία ακτινών-Χ (σε μονοκρυστάλλους) και στο διάλυμα σε τεχνικές χαρακτηρισμού όπως η Φασματοσκοπία Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (NMR) και Ηλεκτροχημικές Τεχνικές (Ποτενσιομετρία, Πολαρογραφία και Κυκλική Βολτομετρία).

Παρασκευή (Εύη) Δέκουλου
Η Δρ. Παρασκευή (Εύη) Δεκούλου διδάσκει στη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας μαθήματα όπως καινοτομία και επιχειρηματικότητα, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, στρατηγική μάρκετινγκ και συμπεριφορά καταναλωτή. Παράλληλα, εργάζεται ως Ειδική Επιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο διδάσκοντας μάρκετινγκ, οικονομικά και οργάνωση και διοίκηση επικοινωνιακών και πολιτιστικών οργανισμών. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην Οργανωσιακή Μάθηση και Διαχείριση Γνώσης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επικοινωνιακών Οργανισμών (MSc in Media Management) στο Πανεπιστήμιο του Stirling, καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), ενώ είναι απόφοιτη (BA Hons) του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει για οκτώ χρόνια μαθήματα επιχειρηματικότητας, οργάνωσης και διοίκησης, μάρκετινγκ και εταιρικής επικοινωνίας σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Ερευνητικές εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά, όπως τα ακόλουθα: The International Journal on Media Management, Journal of Business and Industrial Marketing, International Journal of Nonprofit and Voluntary Sector και World Review of Entrepreneurship, Management and Sustainable Development.

Κωνσταντίνος Αδαμίδης
Ο Κωνσταντίνος Αδαμίδης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού και Πτυχίου στην Επιστήμη της Πληροφορικής.

Παναγιώτης Παναγή
Ο Παναγή Παναγιώτης κατέχει πτυχίο MBA με συγκέντρωση στη λογιστική. Είναι λέκτορας στον τομέα της λογιστικής και μαθήματα των επιχειρήσεων από την ίδρυση του Intercollege Λάρνακα 1988.

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001 και τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται υπό πλήρη απασχόληση σε όλους τους κλάδους επαγγελματικής κατάρτισης του Κολεγίου. Έχει πείρα στα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν στην αγγλική γλώσσα και επί του παρόντος, εκτός των καθηκόντων της στο Κολέγιο, εργάστηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με την ονομασία CLIL4U το οποίο είχε σαν στόχο την προώθηση διαφόρων μαθημάτων δια μέσου των Αγγλικών. Το πρόγραμμα άρχισε τον Ιανουάριο 2014 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016. Από το 2016 εργάζεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με την ονομασία Safety4El (Improved Safety for Electricians) το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2019.

Μόνικα Νικηταρά
Η Μόνικα Νικηταρά εργάζεται ως λέκτορας στο πρόγραμμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας από το 2010. Αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική Σχολή Κύπρου το 2003 και εργάστηκε για έξι μήνες ως νοσηλεύτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και για δύο χρόνια στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Το 2008, απέκτησε Πτυχίο Επιστημών Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton. Το 2009 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό (MSc) της στην Πολιτική και Διοίκηση της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Από το 2010, εργάζεται ως λέκτορας στο πρόγραμμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το 2012, απέκτησε το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Μάθηση και Διδασκαλία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Η Μόνικα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Surrey από το 2011.

Χρίστος Χατζηκώστας
O Χρήστος Χατζηκώστας είναι ιατρός της οικογενειακής ιατρικής και ομοιοπαθητικός και Λέκτορας στη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1986) και ειδικεύθηκε στην Οικογενειακή Ιατρική στο Γενικό και Περιφερειακό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (1990). Πρόσφατα (2015) έλαβε τον τίτλο του Διπλώματος στην Γενική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Saint George University of London.
Αρθρογραφεί από το 1990 σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και έχει μιλήσει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα που αφορούν την υγεία, την διατροφή, την ομοιοπαθητική, το στρες και πολλά άλλα. Πέραν της εφαρμογής της οικογενειακής ιατρικής και της ομοιοπαθητικής διδάσκει σε άτομα ή ομάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό τα τελευταία 25 χρόνια την βιοανάδραση (biofeedback) σε σεμινάρια επιχορηγημένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ).

Άρτεμις Παυλίδου
Η Άρτεμις Παυλίδου είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Χειροσφαίριση. Είναι κάτοχος διπλώματος εκπαιδεύτριας Αεροβικής Γυμναστικής και Αντιστάσεων με Βάρη με πεντάχρονη εμπειρία σε διάφορα γυμναστήρια της Αθήνας. Έχει ολοκληρώσει την φοίτηση της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με κατεύθυνση τη διοίκηση. Από το 2005 είναι η Συντονίστρια Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και υπεύθυνη του Γραφείου Αθλητισμού. Παράλληλα είναι και προπονήτρια των πανεπιστημιακών ομάδων που λαμβάνουν μέρος στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα στην Κύπρο και την Ευρώπη. Από το 2007 διδάσκει στον κλάδο της Επιστήμης του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς και στον κλάδο της Αισθητικής του Intercollege.

Φωτεινή Λάππα
Η Φωτεινή Λάππα είναι Διαιτολόγος/Διατροφολόγος και ειδικεύεται στην Αθλητική Διατροφή. Είναι κάτοχος πτυχίου Διατροφής από το Πανεπιστήμιο Surrey (UK) και του πιστοποιητικού Certificate of Associateship για την πρακτική της άσκηση , για ένα χρόνο, ως κλινική διαιτολόγος στο νοσοκομείο ‘Ερυθρός Σταυρός’ στην Αθήνα, σε συνεργασία με το University of Surrey. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στην Ανθρώπινη Διατροφή με ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης (UK). Έχει εργαστεί ως κλινική διαιτολόγος στο «Νοσοκομείο Υγεία» Αθήνα-Ελλάδα (2003-2005). Έχει αξιόλογη κλινική εμπειρία έπειτα από επαφή με μεγάλο αριθμό ασθενών, και κυρίως με καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, διαβητικούς, παχύσαρκα άτομα, αλλά και ασθενείς με υπερλιπιδαιμία.
Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2010 και διδάσκει μαθήματα Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων στο τμήμα επισιτιστικών τεχνών καθώς και στο τμήμα αισθητικής.
Παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο όπου συμβουλεύει κυρίως αθλητές, εγκυμονούσες, ασθενείς με προβλήματα παχυσαρκίας, διαβήτη και καρδιαγγειακά προβλήματα. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο μητρώο εκπαιδευτών της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) και είναι μέλος του συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.
Αρθρογραφεί τακτικά στον τύπο και σε ιστοσελίδες και πραγματοποιεί ομιλίες με ποικίλη θεματολογία διατροφής σε συνέδρια, σεμινάρια και σε σχολεία.

Ανδρέας Αποστολίδης
Ο Ανδρέας Αποστολίδης είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (BSc in Sports and Exercise Physiology) του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master στην Αθλητική Βιομηχανική (BSc in Sports Biomechanics) του Πανεπιστημίου Loughborough και PhD στην Αθλητική Φυσιολογία (PhD in Exercise Physiology) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Υπήρξε αθλητής κολύμβησης κυρίως στα αγωνίσματα 200μ και 400μ μικτή ατομική, έχοντας πετύχει πρώτες θέσεις σε αρκετούς Παγκύπριους αγώνες και στα Παγκύπρια πρωταθλήματα. Είναι επαγγελματίας προπονητής κολύμβησης στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου πετυχαίνοντας αρκετές διακρίσεις με τους αθλητές του και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον κλάδο των αθλητικών επιστημών (Sports and Exercise Sciences), όπως επίσης και στο Intercollege στον κλάδο των αισθητικών. Από το 2017 αρθρογραφεί διάφορα άρθρα με σκοπό της δημοσίευσή τους σε καταξιωμένα περιοδικά.

Ανδρέας Σεργίου
Ο Ανδρέας Σεργίου είναι κάτοχος HND στη Hλεκτρολογική Μηχανική, Πτυχίο Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής και Συντονιστής του τμήματος Ηλεκτρολογικής Μηχανικής και Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την τεχνολογία των πληροφοριών και την εκπαίδευση των μηχανικών. Είναι μέλος του IEEE Education Society, Consumer Electronics Society και Communications Society.

Μαρία Μιχαηλίδου
Η Δρ. Μαρία Μιχαηλίδου σπούδασε Ιατρική στο University of Debrecen στην Ουγγαρία, απ’ όπου πήρε πτυχίο M.D. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το 2010, και πήρε το πτυχίο της στην Γενική Χειρουργική.

Γρηγόρης Λαμπρόπουλος
Ο Δρ. Γρηγόρης Λαμπρόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου στη Ιατρική, από το Siena Medical School στην Ιταλία. Το 2015 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική, από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος.

Άγγελος Ιακωβίδης
Ο Άγγελος Ιακωβίδης είναι διευθύνων σύμβουλος της Scenario Group, σπούδασε Επικοινωνιολογία στο Birmingham της Αγγλίας και εργάζεται ως καθηγητής στο Intercollege όπου διδάσκει Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Είναι επίσης υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας του Intercollege και της Ναυτικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Είναι στον χώρο των media και του marketing για πάνω από 25 χρόνια ως ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού (MTV Cyprus), Ραδιοφωνικός παραγωγός (SUPER FM, ΚΛΙΚ FM), δημοσιογράφος (Το Περιοδικό, TV Star, Εφημερίδα Ελευθερία Λονδίνο), ιδιοκτήτης ιστοσελίδων (music.net.cy, skopies.net, mugmag.co.uk) τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής (PIK, SIGMA, O ΛΟΓΟΣ, MTV CYPRUS)

Πηνελόπη Σταυρινού
Η Πηνελόπη Σταυρινού είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το ίδιο πανεπιστήμιο κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιολογία της Άσκησης με ειδικότητα στην φυσιολογία της άσκησης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Επιστήμη της Άσκησης και της Φυσικής Αγωγής. Έχει δημοσιευμένες έρευνες σε διεθνή περιοδικά και παρουσιάσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι: άσκηση και υγεία, φυσική δραστηριότητα, προπόνηση και μεταβολικές προσαρμογές. Είναι μέλος του European College of Sport Science και της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας μαθήματα στην περιοχής της ανατομίας και της φυσιολογίας του ανθρώπου.

Μιχάλης Χατζηρούσσος
Ο Μιχάλης Χατζηρούσσος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου Κύπρου στον τομέα της Ηλεκτρολογίας (Higher National Diploma) και Ασύρματων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEng in Electronic and RF Engineering) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στον κλάδο Διοίκησης και Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (MSc in Total Quality Management) του Πανεπιστήμιου Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διευθύνει τον συμβουλευτικό οίκο “Centre of Business Excellence” στη Λευκωσία και παράλληλα διδάσκει μαθήματα Διαχείρισης και Διασφάλισης Ποιότητας, Διαχείρισης Αλλαγής και Ερευνητικής Μεθοδολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Intercollege. Είναι επικεφαλής επιθεωρητής για τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001, μέλος του Επιστημονικού Τεχνολογικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας και του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου. Παρέχει επίσης εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Οργανισμό Caritas Europa για την εκπόνηση ερευνών σχετικά με την ποιότητα ζωής ατόμων που αντιμετωπίζουν φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης.
Είναι ένθερμος υποστηρικτής της αποτελεσματικής ηγεσίας και της άμεσης προσέγγισης (hands-on approach) στον τομέα της διαχείρισης ποιότητας. Απώτερος σκοπός του είναι η ανάπτυξη της ποιότητας της κυπριακής βιομηχανίας μέσω παγκόσμιων και ευρωπαϊκών προτύπων. Είναι επίσης ερευνητής στον τομέα της Ολικής Διαχείρισης Ποιότητας και έχει εμπλακεί σε διάφορα ευρωπαϊκά και παγκόσμια ερευνητικά προγράμματα.