Πρόγραμμα Αισθητικής

Άγγελος Ιακωβίδης
Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Επικοινωνία. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια και έχει περάσει από όλες τις θέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2002 διδάσκει στο ΙΝΤERCOLLEGE και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα του ραδιοφώνου και της επικοινωνίας

Ανδρέας Αποστολίδης
Ο Ανδρέας Αποστολίδης είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (BSc in Sports and Exercise Physiology) του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master στην Αθλητική Βιομηχανική (BSc in Sports Biomechanics) του Πανεπιστημίου Loughborough και στην διαδικασία συγγραφής της διατριβής του για το PhD στην Αθλητική Φυσιολογία (PhD in Exercise Physiology) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ανδρέας Σεργίου
Ο Ανδρέας Σεργίου είναι κάτοχος HND στη Hλεκτρολογική Μηχανική, Πτυχίου Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής και Συντονιστής του τμήματος Ηλεκτρολογικής Μηχανικής και Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την τεχνολογία των πληροφοριών και την εκπαίδευση των μηχανικών. Είναι μέλος του IEEE Education Society, Consumer Electronics Society και Communications Society.

Άρτεμις Παυλίδου
Η Άρτεμις Παυλίδου είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Χειροσφαίριση. Έχει ολοκληρώσει την φοίτηση της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με κατεύθυνση τη διοίκηση. Από το 2007 διδάσκει στον κλάδο της Επιστήμης του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθώς και στον κλάδο της Αισθητικής του Intercollege.

Χρίστος Χατζηκώστας
O Χρήστος Χατζηκώστας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1986) και ειδικεύθηκε στην Οικογενειακή Ιατρική στο Γενικό και Περιφερειακό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (1990). Πρόσφατα (2015) έλαβε τον τίτλο του Διπλώματος στην Γενική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Saint George University of London.

Χρίστος Μιχαηλίδης
Ο Δρ Μιχαηλίδης απόκτησε Πτυχίο ιατρικής και στη συνέχεια εξειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων, επιτυγχάνοντας διδακτορικό (PhD) Degree. είναι επίσης λέκτορας της Πλαστικής Χειρουργικής στο Intercollege.

Έλενα Κουλλαπή
Η Έλενα Κουλλαπή έχει σπουδάσει με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών όπου και αποφοίτησε το 2006. Ακολούθως, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στη Δερματοαφροδισιολογία από το Comenius University of Bratislava, Faculty of General Medicine το 2012. Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος σε Ιδιόκτητο Ιατρικό Κέντρο στη Λάρνακα.

Ευάγγελος Λαντζουράκης
Ο Ευάγγελος αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική Σχολή στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1986 και στη συνέχεια εργάστηκε ως νοσηλευτής. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του, το 1997, άρχισε να εργάζεται ως ειδικός νοσηλευτής νεφρολογίας. Το 2007, άρχισε να εργάζεται ως λέκτορας στο πρόγραμμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το 2012, απέκτησε Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Μάθηση και Διδασκαλία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Από το 2011 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Surrey.

Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα
Ο Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Imperial College του Λονδίνου και διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Manchester Business School. Διδάσκει μαθήματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Επικοινωνία και τις Κοινωνικοοικονομικές Αλλαγές για περισσότερα από 12 χρόνια.

Χάρης Ταπάκης
O Χάρης Ταπάκης μετά από το πτυχίο BSc Business Economics το 1994 και εργασία 3 ετών, απέκτησε το 1998 μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Εργάζεται από το 2001 ως σύμβουλος και εκπαιδευτής ενώ προηγουμένως κατείχε διευθυντικές θέσεις

Γεωργία Μηνά
Η Γεωργία Μηνά είναι κάτοχος πτυχίων Αισθητικής – Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής και BSc in International Spa Management.. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2015.

Μάριος Στυλιανού
Είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου Χημείας στον τομέα Ανόργανης και Βιοανόργανης Συνθετικής Χημείας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Aπό το 2009 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας, ως λέκτορας στη διδασκαλία μαθημάτων Χημείας, που αφορούν τα Τμήματα Σχολής Επιστημών Υγείας και συναφή Τμήματα που απαιτούν γνώσεις Χημείας.

Μηχάλης Χατζηρούσος
Ο Μιχάλης Χατζηρούσσος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου Κύπρου στον τομέα της Ηλεκτρολογίας (Higher National Diploma) και Ασύρματων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEng in Electronic and RF Engineering) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στον κλάδο Διοίκησης και Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (MSc in Total Quality Management) του Πανεπιστήμιου Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μόνικα Νικηταρά
Αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική Σχολή Κύπρου το 2003 και το 2008, απέκτησε πτυχίο Επιστημών Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton. Το 2009 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό (MSc) της στην Πολιτική και Διοίκηση της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Από το 2010, εργάζεται ως λέκτορας στο πρόγραμμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Μύρια Αβραμίδου
Η Μύρια Αβρααμίδου είναι κάτοχος Πτυχίου ΒΑ Hons in Business, κάτοχος Mphil, Master Philosophy στην Διοίκηση Προσωπικού (HRM) Πανεπιστημίου Glasgow Galedonian, Scotland. Διδάσκει Εισαγωγή στη Διοίκηση, Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ, οργανωσιακή συμπεριφορά, Καινοτομία ΜΜΕ και Επιχειρηματικότητα στο Intercollege Λευκωσίας.

Πηνελόπη Σταυρινού
Η Πηνελόπη Σταυρινού είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το ίδιο πανεπιστήμιο κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιολογία της Άσκησης με ειδικότητα στην φυσιολογία της άσκησης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Επιστήμη της Άσκησης και της Φυσικής Αγωγής. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Intercollege Λευκωσίας.

Φωτεινή Λάππα
Η Φωτεινή Λάππα είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Κατέχει πτυχίο Διατροφολογίας – Διαιτολογίας από το πανεπιστήμιο Surrey (UK) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Ειδίκευσης στον τομέα της «Διατροφής και Άσκησης» από το πανεπιστήμιο Glasgow (UK). Από το 2010 είναι λέκτορας Διατροφής στο Intercollege/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Πρόγραμμα Επισιτιστικών τεχνών.

Σταύρος Τράντας
Ο Δρ. Σταύρος Τράντας σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καΐρου, απ’ όπου πήρε το πτυχίο M.B.,B.Ch. Ακολούθως ειδικεύτηκε στην Δερματολογία και είναι κάτοχος πτυχίου MSc Dermatology, STDs and Andrology.

Χρίστος Ιωάννου
Ο Χρίστος Ιωάννου είναι κάτοχος Πτυχίου στη Λογιστική, κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά. Έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το διδακτορικό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου αναμένεται η αποπεράτωση του περί τα τέλη του 2018. Διδάσκει λογιστική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Intercollege Λευκωσίας. Είναι ο συντονιστής και εκπαιδευτής του προγράμματος CERTIFIED EXECUTIVE MANAGER το οποίο προσφέρεται από την Ακαδημία Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών Αυστραλίας.

Μαρία Θεοδώρου
Η Μαρία Θεοδώρου είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Ουαλίας. Έχει 17ετή πείρα σαν καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15ετή πείρα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2001.

Μαρία Μιχαηλίδου
Η Δρ. Μαρία Μιχαηλίδου σπούδασε Ιατρική στο University of Debrecen στην Ουγγαρία, απ’ όπου πήρε πτυχίο M.D. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το 2010, και πήρε το πτυχίο της στην Γενική Χειρουργική

Γρηγόρης Λαμπρόπουλος
Ο Δρ. Γρηγόρης Λαμπρόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου στη Ιατρική, από το Siena Medical School στην Ιταλία. Το 2015 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική, από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος.

Ήβη Μιχαηλίδης
Ο Δρ. Εύη Μιχαηλίδης, ολοκλήρωσε όλες τις σπουδές της κατέχοντας Πτυχίο Ψυχολογίας, MSc στην Επαγγελματική και Οργανωτική Ψυχολογία και PhD στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Surrey, Ηνωμένου Βασιλείου. Το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον βρίσκεται στον τομέα της Ψυχολογίας της Επαγγελματικής Υγείας, όπως το άγχος, η εργασιακή ισορροπία, ο ύπνος, η αποτοξίνωση, η εξάντληση και γενικά οτιδήποτε γύρω από την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Έχει γράψει ακαδημαϊκά και μη άρθρα και έχει μιλήσει σε πολλά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά συνέδρια. Είναι μέλος του British Psychological Society and the European Association of Work and Organizational Psychology.

Κωνσταντίνος Αδαμίδης
Ο Κωνσταντίνος Αδαμίδης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού και Πτυχίου στην Επιστήμη της Πληροφορικής.

Έυη Μιχαηλίδη