Διοικητικό Προσωπικό

Όνομα: Νικόλας Κυθρεώτης
Θέση: Εκτελεστικός Διευθυντής Intercollege Λευκωσίας/Λάρνακας
Τμήμα: Διοίκησης

Τηλ.: 22-842579
email: kythreotis.n@intercollege.ac.cy

Όνομα: Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Θέση: Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής/Διευθυντής Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Ποιότητας
Τμήμα: Διοίκησης/Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Πληροφορική. Έχει εργαστεί επί 10 έτη ως προϊστάμενος σε τμήματα Πληροφορικής Ευρωπαϊκών λογιστικών οίκων  με έδρα τις Βρυξέλλες, καθώς και σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών στις Η.Π.Α. Εργάστηκε για 5 συναπτά έτη στον Ημικρατικό και Δημόσιο τομέα και αντιπροσώπευσε την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Τεχνική Επιτροπή για θέματα ασφάλειας στον τομέα της Πληροφορική επί 3 συνεχή έτη. Τα τελευταία 6 έτη κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών του Κολεγίου, και Διευθυντή Ακαδημαϊκής Ποιότητας για τα προγράμματα που προσφέρονται μέσω δικαιόχρησης. Επιπρόσθετα, από το 2008, κατέχει  την  θέση του Ακαδημαϊκού συντονιστή για τα Διπλώματα Τεχνολογίας της Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Είναι μέλος της Κυπριακής Εταιρείας Πληροφορικής και του British Computer Society. Στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές σε projects που κύριο στόχο είχαν την αναβάθμιση της εκπαίδευσης μέσω της χρήσης σύγχρονων λογισμικών εργαλείων και εκτενέστερα την αναβάθμιση της Πληροφοριακής δομής των εκπαιδευτικών οργανισμών.

Τηλ.: 22-842505
email: papadopoulos.c@intercollege.ac.cy

Όνομα: Δρ. Ανδρέας Χρυσάνθου
Θέση: Διευθυντής Διοίκησης
Τμήμα: Διοίκησης

Ο Δρ. Ανδρέας Χρυσάνθου κατέχει σήμερα τη θέση του Διευθυντή Διοικητικών Θεμάτων του Intercollege Λευκωσίας, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη συντονιστή διαφόρων τεχνικών προγραμμάτων του Κολεγίου, ιδίως στους τομείς της Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Αέριων Καυσίμων και Συγκολλήσεων. Ο Δρ. Χρυσάνθου αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας το 1974 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Salford του Ηνωμένου Βασιλείου (1975-1984) αποκτώντας BSc και PhD στη Μηχανολογία (Mechanical Engineering Science) με ιδιαίτερη έμφαση στα Συστήματα Ελέγχου και Αυτοματισμού. Με την αποπεράτωση των σπουδών του, ο Δρ Χρυσάνθου ασχολήθηκε με εξειδικευμένα ερευνητικά προγράμματα του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου για το σχεδιασμό και εφαρμογή συστημάτων ελέγχου και αυτοματισμού σε κινητήρες τύπου turbofan της Rolls Royce, τα οποία ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το 1992. Με την επιστροφή του στη Κύπρο, ο Δρ. Χρυσάνθου ασχολήθηκε με διάφορους τομείς της Μηχανολογίας, κυρίως στις εγκαταστάσεις συστημάτων κλιματισμού και θερμάνσεων, δημιουργώντας ταυτόχρονα και το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο κατάρτισης τεχνιτών στην Κύπρο σε συστήματα κλιματισμού τύπου DAIKIN. Το 2006 εντάχθηκε στο προσωπικό του Intercollege Λευκωσίας, με σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξη του τεχνικού και επαγγελματικού τομέα του Κολεγίου, ο οποίος σήμερα αποτελεί το βασικό σύνδεσμο μεταξύ βιομηχανίας και ακαδημίας. Κατά την περίοδο αυτή, ο Δρ Χρυσάνθου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διάφορους διεθνείς οργανισμούς επαγγελματικής κατάρτισης, όπως το City&Guilds Λονδίνου, NEBOSH Ηνωμένου Βασιλείου, CISCO, Mile2  και άλλους. Επίσης, συμμετείχε ενεργά σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα τύπου Leonardo da Vinci με σκοπό την αναβάθμιση της δια βίου μάθησης σε τεχνικά επαγγέλματα. Αποκορύφωμα των προσπαθειών του Δρ. Χρυσάνθου, σε συνεργασία με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), είναι η δημιουργία των πρώτων στο είδος τους εργαστηριακών υποδομών στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, οι οποίες σήμερα χρησιμοποιούνται και αποτελούν τη βάση κατάρτισης και πιστοποίησης προσωπικού στον τομέα των πράσινων και άλλων τεχνικών επαγγελμάτων στην Κύπρο.

Τηλ.: 22-842512
email: chrysanthou.a@intercollege.ac.cy

Όνομα: Γιώργος Σιεκκερής
Θέση: Υπεύθυνος Τμήματος Κατάρτισης και Ανάπτυξης
Τμήμα: Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Ο Γιώργος Σιεκκερής είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αγγλία, αποκτώντας πτυχίο BA Economics and Geography (Middlesex) και MSc Human Resource Management and Training (Leicester). Ήταν ανώτερο στέλεχος της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου για πέραν των τριών δεκαετιών, με εμπειρία σε θέματα έρευνας και προγραμματισμού καθώς και συμβουλευτικής και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού, με έμφαση σε θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων. Στο Κολέγιο ασχολείται κυρίως με τη δια βίου μάθηση, την κατάρτιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων.

Τηλ.: 22-842575
email: siekkeris.g@intercollege.ac.cy

Όνομα: Αγγελος Ιακωβίδης
Θέση: Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας
Τμήμα: Διοίκησης/ Marketing

Κατέχει Μεταπτυχιακό και Πτυχιακό Τίτλο στην Επικοινωνία. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια και έχει περάσει από όλες τις θέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2002 διδάσκει στο ΙΝΤERCOLLEGE και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα του ραδιοφώνου και της επικοινωνίας

Τηλ.: 22-842591
email: iacovides.a@intercollege.ac.cy

Όνομα: Σώτια Παφίτη
Θέση: Προσωπική Βοηθός Εκτελεστικού Διευθυντή/Ανώτερη Διοικητική Λειτουργός
Τμήμα: Γραφείο Εκτελεστικού Διευθυντή/Γραφείο Διοικητικών Θεμάτων

Η Σώτια Παφίτη κατέχει τη θέση της Βοηθού του Εκτελεστικού Διευθυντή του Intercollege και παράλληλα της Ανώτερης Διοικητικής Λειτουργού. Έχει Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο marketing και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ με ειδίκευση management). Τα καθήκοντά της αφορούν τη διοίκηση, οργάνωση και συντονισμό του γραφείου.

Μερικά από τα κύρια καθήκοντα της είναι η  παροχή βοήθειας και υποστήριξης στον Εκτελεστικό Διευθυντή, η επικοινωνία εσωτερικά και εξωτερικά εκ μέρους του Εκτελεστικού Διευθυντή , η αρχειοθέτηση εμπιστευτικών εντύπων/φακέλων, η οργάνωση συναντήσεων για το Διευθυντή,  η οργάνωση επαγγελματικών ταξιδιών του Διευθυντή, η παραλαβή και η καταχώρηση της αλληλογραφίας, ο έλεγχος συμβολαίων, καθώς επίσης και άλλα Διοικητικά καθήκοντα.

Τηλ.: 22-842579
email: paphiti.s@intercollege.ac.cy

Όνομα: Δημοσθένους Στέλιος
Θέση: Τεχνική Υποστήριξη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών / Κατασκευή Ιστοσελίδων
Τμήμα: Διοίκησης

Ο Στέλιος Δημοσθένους είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου και του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής. Έχει 12ετή πείρα σαν τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με ειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας, την διεξαγωγή εξετάσεων μέσο διαδικτύου και την κατασκευή ιστοσελίδων. Στο Intercollege Λευκωσίας εργάζεται από το 2008 και τα κύρια καθήκοντά του είναι :

α) η τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών του προσωπικού και εργαστηριών του Intercollege και Research Building.
β) η εκπαίδευση και παροχή πληροφοριών σε προσωπικό και φοιτητές σχετικά με την χρήση του Intercollege Intranet και Hertfordshire Studynet.
γ) η τεχνική επίβλεψη διεξαγωγής εξετάσεων μέσο διαδικτύου στο εξεταστικό κέντρο της Prometric.
δ) η δημιουργία, αναβάθμιση και ανανέωση ιστοσελίδων.

Τηλ.: 22-842521
email: demosthenous.s@intercollege.ac.cy

Όνομα: Φανή Παπαμιχαήλ
Θέση: Λειτουργός Κατάρτισης και Ανάπτυξης
Τμήμα: Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Η Φανή Παπαμιχαήλ είναι κάτοχος πτυχίου «Κοινωνιολογίας με minor στην Πολιτική Επιστήμη» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Master in Business Administration (MBA)» από το Cyprus Institute of Management. Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου. Εργάζεται στο Intercollege και συγκεκριμένα στο τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης από το 2011. Κύρια καθήκοντα της είναι η οργάνωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης στο πλαίσιο ανάπτυξης και επιμόρφωσης του οργανισμού. Ασχολείται με τον προσδιορισμό των αναγκών κατάρτισης και τον εντοπισμό εξωτερικών συμβούλων, εκπαιδευτών και συνεργατών για τη συμμετοχή του Intercollege και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε ευρωπαϊκούς και τοπικούς διαγωνισμούς και προγράμματα κατάρτισης. Διενεργεί επαφές με τοπικούς φορείς και αρχές προκειμένου να διεξαχθούν οι κατάλληλες προσφορές και προγράμματα κατάρτισης με βάση τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Μεταξύ άλλων έχει την ευθύνη των επιχορηγημένων προγραμμάτων και προτάσεων της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Επιπρόσθετα έχει κύριο ρόλο στην τοποθέτηση των φοιτητών του Κολεγίου για την πρακτική τους εξάσκηση στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.
Διδάσκει μαθήματα διοίκησης, επικοινωνίας και συμπεριφοράς στο Intercollege Λευκωσίας καθώς και στο τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είναι εκπρόσωπος τύπου στο συμβούλιο του Συνδέσμου Κοινωνιολόγων Κύπρου καθώς και μέλος στο Συμβούλιο Κατάταξης Κινηματογραφικών Ταινιών του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών, της Επικοινωνίας και του Branding.

Τηλ.: 22-842571
email: papamichael.f@intercollege.ac.cy

Όνομα: Χριστίνα Χατζηκωστή
Θέση: Διοικητική Λειτουργός Ακαδημαϊκών Υποθέσεων
Τμήμα: Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Η Χριστίνα Χατζηκωστή βρίσκεται στη θέση Λειτουργού Ακαδημαϊκών Υποθέσεων/Registrar, στο Γραφείο Ακαδημαϊκών Υποθέσεων από το 2013. Κατέχει Πτυχίο Κοινωνιολογίας και Minor Πολιτικών Επιστημών (2008) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπως επίσης Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ (2010) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Βασικά καθήκοντα της είναι η συνεχής καθοδήγηση, υποστήριξη και συντονισμό των φοιτητών στα θέματα που αφορούν τα προγράμματα φοίτησης τους, η επικοινωνία και συνεργασία με τους συντονιστές καθηγητές των προγραμμάτων, η εγγραφή των φοιτητών στα μαθήματα, ο προγραμματισμός των εξετάσεων. Ταυτόχρονα, συμμετέχει στη διαδικασία εγγραφής νέων προγραμμάτων σπουδών σε συνεργασία με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή.

Τηλ.: 22-842504
email: hadjicosti.c@intercollege.ac.cy

Όνομα: Ανδρέας Ζεβλάρης
Θέση: Λειτουργός Εισδοχής Intercollege/Λειτουργός
Τμήμα: Διοίκησης/Τμήμα Εισδοχής

Ο Ανδρέας Ζεβλάρης είναι απόφοιτος και κάτοχος Πτυχίου στη Διοίκηση Χρηματοοικονομικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, και Μεταπτυχιακού στην Εγκληματολογική λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Sheffield του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, υφιστάμενος φοιτητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο κλάδο της Νομικής. Μέχρι τις αρχές το 2017 εργαζόταν στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Από την Μάρτιο του 2017, εργάζεται στο Intercollege Λευκωσίας στη θέση του Λειτουργού Εισδοχής.

Τα κύρια καθήκοντά του είναι:
α) προώθηση των προγραμμάτων μέσα από την προετοιμασία διαφημιστικού υλικού
β) εξυπηρέτηση/ενημέρωση των νέων και υποψήφιων φοιτητών σε σχέση με τα προγράμματα φοίτησης
γ) διακανονισμοί για την πληρωμή των διδάκτρων των φοιτητών και διευθετήσεις για την παροχή οικονομικών διευκολύνσεων
δ) ανάλυση αποτελεσμάτων ερευνών (στατιστικές)

Τηλ: 22-842573
email: zevlaris.a@intercollege.ac.cy

Όνομα: Χάρις Αβραάμ
Θέση: Διοικητική Λειτουργός
Τμήμα: Τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Η Χάρις Αβραάμ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της αποκτώντας Δίπλωμα με τίτλο «Office Administration». Έχει αποκτήσει εργασιακή εμπειρία δέκα (10) περίπου χρόνων, με καθήκοντα συναφή των σπουδών της. Σήμερα εργάζεται στο Intercollege κατέχοντας τη θέση «Λειτουργός Κατάρτισης και Ανάπτυξης», με ειδικότερο τομέα ενασχόλησης τιμολόγησης σεμιναρίων και διαχείρισης εσόδων/εξόδων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Τηλ.: 22-842576
email: avraam.h@intercollege.ac.cy

Όνομα: Ελένη Γκούρλα
Θέση: Διοικητικός Λειτουργός Κατάρτισης και Ανάπτυξης
Τμήμα: Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Η Ελένη Γκούρλα είναι κάτοχος πρώτου πτυχίου «Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας» από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και δεύτερου πτυχίου «Ειδικής Αγωγής» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάζεται στο Intercollege, στο τμήμα Κατάρτισης και Ανάπτυξης από τις αρχές του 2015. Βασικά της καθήκοντα της είναι η οργάνωση και η παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης. Ασχολείται με την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τον έλεγχο και συστηματική παρακολούθηση του προγράμματος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τον έλεγχο του εκπαιδευτικού υλικού και των συμμετοχών. Διενεργεί επαφές με εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους για την ομαλή διεξαγωγή και συντονισμό των προγραμμάτων κατάρτισης. Επίσης, είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων Toefl. Επιπρόσθετα, διδάσκει «Ιστορία της Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας» στον κλάδο «Υποκριτικής Τέχνη».

Τηλ: 22- 842574
email: gourla.e@intercollege.ac.cy

Όνομα: Έλενα Κολιά
Θέση: Υπεύθυνη χώρου υποδοχής/Γραμματειακή υποστήριξη
Τμήμα: Διοίκησης

Η Έλενα Κολιά είναι κάτοχος διπλώματος  στη διοίκηση γραφείου του Κολεγίου Intercollege στη Λευκωσία. Εργάζεται από το 2011 στο Intercollege Λευκωσίας.  Κύρια καθήκοντά της είναι η δακτυλογράφηση, η σύνταξη και καθαρογράφηση κειμένων καθώς και η διόρθωση έγγραφων και επιστολών. Αρχειοθετεί κα ταξινομεί την εισερχομένη και εξερχομένη αλληλογραφία.  Παρακολουθεί και τηρεί ημερολόγιο καθημερινών δραστηριοτήτων.  Αναλαμβάνει τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες.  Φροντίζει για την καλή οργάνωσή και διατήρηση του χώρου υποδοχής, την εξυπηρέτηση και παροχή πληροφοριών προς τους φοιτητές. Τέλος καθήκον της αποτελεί και η καθοδήγηση των φοιτητών στα ανάλογα τμήματα και χώρους του Κολεγίου.

Τηλ.: 22-842550
email: kolia.e@intercollege.ac.cy