Προγράμματα2019-06-12T19:37:38+00:00

Προγράμματα

Το σημερινό ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό. Η απόκτηση ενός τίτλου σπουδών, που κάποτε ήταν η κατάληξη ενός αγώνα, τώρα δεν είναι παρά μια κατάκτηση, που οδηγεί στον επόμενο στόχο.

Γνωρίστε τι μπορεί να πετύχετε, με μια Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Professional Certification), από παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως είναι η Cisco για θέματα τηλεπικοινωνιών και δικτύων, η Nebosh (National Examination Board in Occupational Safety and Health) για θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας εργασιακών χώρων, το PMI (Project Management Institute) για τη Διαχείριση Έργων κ.α.

Το Intercollege είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο για σειρά Πιστοποιήσεων Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επιπλέον, το Intercollege σας προσφέρει σύντομα προγράμματα σπουδών, που σας επιτρέπουν να πάρετε μέρος στην εξέταση Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης που σας ενδιαφέρει.

Τηλεφωνείστε στο 22842500 για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε πιο κάτω σε PDF τον αναλυτικό κατάλογο για τα Πολυεπιχειρισιακά Προγράμματα Κατάρτισης 

Προγράμματα Κατάρτισης (PDF)

  • Η EDEX είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και Κέντρο Αξιολόγησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΚΑΕΠ) από την ΑνΑΔ.
  • Δωρεάν συμμετοχή, σε προγράμματα επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ, έχουν εγγεγραμμένοι άνεργοι, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.
  • Παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες, και υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού ενδοεπιχειρισιακών προγραμμάτων κατάρτισης.

 


Προγράμματα

Προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίηση τεχνικών για τα συστήματα κλιματισμού με φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου